Fülporcba fülbevaló?! (Főleg olyanok válaszát/véleményét várnám akinek van/volt. )
Szeretnék egy fülbevalót a jobb fülporcomba.
Szüleim megengedik... De még 14 se vagyok.
14alatt is megcsinálják?
Nagyon fáj?
Veszélyes?
Tűvel vagy fülbelövő pisztolyal csinálják?
Véleményeket is várok...
Köszönöm.!!
A pénz nem fontos...a szüleim inkább azt mondják,hogy fizessünk többet de ne legyen bajom...
én is a szúrásra gondoltam de az a baj elég félős vagyok de szeretném...=/ és gondolom a szúrással nagyobb a fájdalom..
Én még senkitől se hallottam, hogy széttört volna a porc a lövéstől. Persze azt elismerem, hogy megvan rá az esély.
Nem fáj egyébként jobban egyik sem. A tűvel gyorsan szúrja át, utána azt már nem fogod megérezni, mikor kicseréli vele a fülbevalót. Ha tökmindegy, hogy mennyibe kerül, meg félsz is, akkor szúrasd, de szerintem akkor is felesleges. : )
Én már egy héttel utána simán azon az oldalon aludtam. :D
Ismétlem: kozmetikus lőtte. :D
Nekem soha nem gyógyult be, állandóan be volt gyulladva, pedig szép sorban végig akartam fülbevalókkal a fülem. Nekem lőtték, valamiért lebeszélt a piercinges a szúrásról, kibírtam a fájdalmat, csak annyira veszélyes, mint más ékszer a testben bárhol. :(
21/L
Nem törik el, nem tudom, ki ültetett a füledbe bogarat, de nem fog eltörni. Azért elég rugalmas anyag a porc.
És nem fáj jobban a szúrás sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!