Rálóg a bőr a szemhéjamra. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az egyik szemem tökéletes, a másikra meg rálóg a bőr. Nem tudom magam szépen kisminkelni.
Lehet hülyeség de valami bőrfeszesítő segítene?
Mit lehet csinálni?
Kérlek segítsetek, nagyon zavar!
2011. aug. 25. 21:51
1/7 A kérdező kommentje:
Ja mellesleg 20 éves vagyok!
Nem öregségtől van :/
2011. aug. 25. 21:53
2/7 anonim válasza:
Linkelnél képet légyszi, mert el sem tudom képzelni milyen bőrről beszélsz...
3/7 anonim válasza:
aha én értem,egy kicsit nekem is,de nem vészesen.elvileg an valami arcformáló torna,keress rá.ott olvastam,hogy "mereszteni"kell a szemed:D
tehát nézed tükörbe magad és addig kell felhúzni a szemhélyat,amíg az írísz felett nem látod a fehér részét a szemgolyódnak...na ez most nem tudom mennyire érthető:D
nézz utána,biztos le van írva.
4/7 anonim válasza:
Az ilyet hooded eyesnak hívják,és hát... Azt tudom, hogy van rá plasztikai korrekciós műtét, de gondolom nem az az első, amit kipróbálnál.
5/7 anonim válasza:
Első kommentelőnek meg írom, hogy Blake Livelynek van olyan szeme.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!!!
Az utolsó váloszoló linkjét megnéztem és tuti kipróbálom! :))
2011. aug. 29. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!