Miért, nektek lányoknak miért tetszik az, ha egy férfi szálkás és kockahasa van? Miért baj, ha ven egy kis sörhasa és löttyedtek az izmai?
Ezen gondolkozz el és rájössz, miért szeretjük a vékony lányokat ;)
2011. aug. 24. 16:44
12/22 anonim válasza:
ma 16:44
Én pont hogy nem tetszenek a kockahasú pasik. Az tetszik, ha valakinek van egy pici pocija és azt hiszem, ezzel nem vagyok egyedül. :) Több, mint fele a nőismerőseimnek (20-35 között) inkább a kis pocakra szavaz, mint a kigyúrt alkatra.
Persze ez is ízlés kérdése.
2011. aug. 24. 17:13
13/22 anonim válasza:
(annyira imádom amikor a teltebbek a vékony lányokat p*csázzák, mert nekik szabad. De ha egy vékony lány böszmézi le a teltebbet, akkor meg sértődés van. Arról meg ne is beszéljünk, hogy a "gebék" legalább 90%-a tesz is érte, hogy olyan legyen.:D)
Egyébként ízlés kérdése. Valakinek meg a pár kilóval nehezebb csajok jönnek be.
2011. aug. 24. 17:38
14/22 anonim válasza:
Kedves kérdező felismertem az órád és a fürdőruhád :D te voltál hurghadán és kb 2 napja tettél fel egy olyan kérdést hogy te vagy egy vékony csaj és gondolom kiakadtál mert mindenki a vékonyra szavazott :) hogyha azért mert vékony vagyok már megkapom a "kis p.icsa" jelzőt akkor te meg malac vagy és lehet a beceneved BÉÉÉB :)
2011. aug. 24. 18:07
15/22 anonim válasza:
Ha csinos és ápolt vagy, mindegy, hogy hány kiló vagy. Az hogy megtetszel-e valakinek nem attól függ, hogy 40 vagy 60 kg vagy, hanem attól, hogy milyen a természeted és a kisugárzásod. Ha csinos vagy, alakodnak megfelelően öltözködsz, akkor simán bepasizhatsz te is. A pasik sem az alapján válogatnak, hogy vékony vagy nem.. Aki meg igen, azzal nem érdemes leállni. :D
2011. aug. 24. 18:07
16/22 anonim válasza:
Ha valaki gebe, akkor az már p*csa? Hát köszönöm szépen. Tudod, mindigis szerettem volna hízni, de akármit eszek, nem tudok. Csak azért van alakom, mert edzek rá. ha nem edzenék, gebe lennék. ÉS hát nagyon szépen köszönöm, hogy lepics.áztál. csak gratuláni tudok. Biztos Te is elhízott lehetsz, és most itt töltöd ki a dühödet, amiért egy pasinak sem kellessz. Egyébként meg honnan veszed, hogy a férfiak csak a gebe nőket szeretik? Csak hozzáteszem, hogy akik ide kirakják a képüket, és ha hozzáírják, hogy itt-ott egy kis felesleg, azok mind lányok...
2011. aug. 24. 18:10
17/22 anonim válasza:
te biztos kövér vagy,ha lep*csázod azt aki sovány.én is vagyok,de egyáltalán nem azért,mert ilyen akarok lenni,hanem azért mert nem tudok meghízni,te meg rögtön le p*csázol.hát kösssz,aranyos vagy....egyépként,szerintem senki sem szeretne kövér lenni.azért mert te az vagy még nem kell minket szidni,nem lehet mindenki olyan mint te.
2011. aug. 24. 18:38
18/22 anonim válasza:
"a "gebék" legalább 90%-a tesz is érte, hogy olyan legyen"
Kétlem! Elég vadbarom, aki azért tesz, hogy gebe legyen. :D Az más, ha azért tesz valaki, hogy karcsú, sportos, formás legyen. :)
2011. aug. 24. 19:11
19/22 anonim válasza:
Egyébként ez tökéletesen jellemzi az embereket: sokmindenki irigy. Sosem értettem, hogy ha valaki vékonyként kitesz ide egy képet véleményt kérvén, akkor miért azok írnak, akiknek a teltebbek tetszenek. Ugyanez fordítva: teltebb ember képe alatt "fogyhatnál" vagy "lehetne lapos/kockás hasad". Azt bezzeg sose tudja senki se bevallani, ha valami tetszik neki. Dícsérni nem tudnak az emberek, csak féltékenykedni és fikázni.
Hanena tudja, egyik kérdésem alatt már taglaltuk ezt. :)
2011. aug. 24. 23:45
20/22 anonim válasza:
kb 10 éve kizárólag pasik között dolgozom és ha néhány kiló lemegy rólam mindenki megjegyzi, hogy nem szabadna fogynom mert nem szép amikor egy nő túl sovány.( most egyébként 064/54 vagyok ) Az vettem észre, hogy a pasik a formás lányokat szeretik, akiknek kerek fenekük és combjuk van. Ezen belül mindegy, hogy van-e rajtuk 5-10 kiló súlyfelesleg, a lényeg a forma és az arányosság.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!