Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Pasik! Miért a vékony nő az...

Pasik! Miért a vékony nő az esetetek? Képpel

Figyelt kérdés

nem értem,hogy pl: pár kilóval miért nem szép egy csaj?

1.

[link]

2.

[link]

3.

[link]

Miért az ilyen gebe kis p-csákat szeretitek?

ha van egy kis pocakja,meg combja,miért baj?

2011. aug. 24. 15:24
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
65%
Miért is p*csa valaki azért mert vékony? Mert ad magára? Mert nem akar egy hájpacni lenni? Mert normálisan étkezik és mellette edz? Hm? Mi a baj velük? Én nem vagyok mondjuk kimondottan gebe, de nagyon minimális a feleslegem és még ez is zavar. amúgy meg nagyon sok pasi szereti ha van mit fogni a csajon, szóval ne akadj ki.
2011. aug. 24. 15:29
 2/22 anonim ***** válasza:
21%

Mai világ... Azért van ennyi anorexiás liba is.

Amúgy igen sok pasi szereti ha van mit fogni,és nem zörgő csontokat markolász...

2011. aug. 24. 15:33
 3/22 anonim ***** válasza:
93%

Mi az a baromság már megint, hogy aki vékony az ad magára? Mért lenne mindenképpen igényesebb, aki vékony? A legtöbb esetben semmivel nem tesz többet az egészségéért, mint aki kövér. Csak ilyen alkat. Én úgy 30 éves koromig nagyon vékony voltam, pedig nem sportoltam, nem éltem egészséges életet, nem ettem egészséges kajákat. Bagóztam, gyorskajákon éltem, ha időm engedte, egész nap az ágyban punnyadtam a tévé előtt.

Barátnőm, akin volt pár felesleges kilócska, nem sok, csak egy egész pici, mindig tornázott, edzett, nem evett egészségtelen kajákat, szép lassan mentek is le a kilók. Persze, rosszul esett neki, hogy mivel én voltam a vékony, mindenki engem dicsért és tőlem kérdezte, hogy mit sportolok, hogy ilyen jó alakom van.

Az emberek, akik az igényességet a soványsághoz kötik hígagyú hülyék és nagyon meg tudják a másikat sérteni alaptalanul.

Annyiban van csak ebben igazság, hogy tényleg le lehet fogyni diétával és mozgással, úgyhogy arra, aki kövér és lefogy, tényleg lehet mondani, hogy ad magára, de aki alapból sovány, arra ugyan miért lehetne?

2011. aug. 24. 15:39
 4/22 anonim ***** válasza:
83%
És mi van azokkal akik "gebék" de nem tehetnek róla mert a genetika miatt ilyenek??
2011. aug. 24. 15:44
 5/22 anonim ***** válasza:
92%

ma 15:44

Akik genetikailag soványak, sok edzéssel és megfelelő táplálkozással ugyanúgy tudnak formásodni, mint aki genetikailag könnyebben hízó típus. Csak akaraterő kérdése.

2011. aug. 24. 15:48
 6/22 anonim ***** válasza:
88%
Előző vagyok: viszont szerintem attól senki nem lesz p..csa, mert vékony, mint ahogy disznó sem lesz attól, mert duci. Nem szép dolog így minősíteni a másikat.
2011. aug. 24. 15:49
 7/22 anonim ***** válasza:

Az igényességet azokra értettem akik tesznek az alakjukért, aki meg alapból sovány, az örüljön neki. És igen azt is lehet edzéssel formásítani. Na mindegy, egy hígagyú akármi vagyok, csak mert te ezt mondtad.:DDDD első voltam.

Ja és még valami, egy 20on éves nő igenis mozogjon, sőt még fölötte is. Nem pedig sírni kell hogy jaj rajtam van fölösleg, diétával és edzéssel le lehet adni. Kivéve ha hormonális problémája van az illetőnek. Akaraterő kérdése az egész.

2011. aug. 24. 15:57
 8/22 A kérdező kommentje:
De mai világba ha pl egy kicsit kövérebb csajt látnak,egyből azt mondják,jajj fuuj milyen kövér undoritó
2011. aug. 24. 15:58
 9/22 anonim ***** válasza:

Szia, kinek mi a vékony... :)

Rajtam van egy kis felesleg, van pocim, fenekem, és combom is de soha nem volt ebből hátrányom a pasik terén. Miért gondolod, hogy a férfiak a vékony nőket részesítik előnyben? Nekem össze-vissza ingadozik a súlyom, van amikor 60 kiló vagyok, van amikor csak 51 de különösebben nem lehet észrevenni ezt rajtam, hiszen soha nem vagyok az a tipikus vékony csaj.

Amúgy a középső kép amit belinkeltél kifejezetten ízléstelen. Az első képre még talán hasonlítok is. :)

21/L

2011. aug. 24. 16:07
 10/22 anonim ***** válasza:
56%

Miért örüljön neki, aki alapból sovány? Nem mindig olyan jó az. Az is legalább olyan ronda, mint a kövér. Én annak idején volt, hogy pont azért kezdtem tornázni, mert sovány voltam és ezért ronda is.

De ez ízlés kérdése. Szerintem gusztustalan tud lenni, ha valaki nagyon sovány, még akkor is, ha nem tehet róla. Iszonyat ronda, mikor bikiniben járkálnak olyan lányok, akiknek felül nincs mit tenni a bikinibe és csak rácosan fityeg rajtuk a melltartó rész. Meg azok a pasik, akiknek hárfázni lehet a bordáikon. Nekem akkor már inkább jobban tetszenek a formásabbak, még ha van 5-6 kg felesleg is rajtuk. Persze aki nagyon el van hízva, az megint nem tetszik.

2011. aug. 24. 16:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!