Mit csináljak ha a fejtetőmnél már kb 2 nap után zsírosodik a hajam de lent csak kb 4 nap után?
Figyelt kérdés
így sajnos hetente 3x kell hajatmosnom..2011. aug. 24. 14:55
1/7 anonim válasza:
Válassz kímélő (baba)sampont! A zsírosodás elleniekről tegyél le, mert csak szárítják és ezzel még több faggyútermelésre ösztönzik a fejbőröd!
2/7 hümi válasza:
nekem is ez a bajom.. ma mostam hajat aztán nem sokára lehet újból :\
3/7 A kérdező kommentje:
legalább nemvagyok egyedül:) köszönöm az elsőnek is
2011. aug. 24. 15:29
4/7 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel. Ha megyek valahová, akkor naponta kell mosnom a hajam.
A szünet alatt próbáltam minél kevesebbszer, de nagyon idegesítő és kényelmetlen egy idő után.
5/7 anonim válasza:
nekem 3 nap után zsírosodik kicsit felül,alul sokkal később,azt nem is szoktam megvárni,3-4naponta mosok hajat,bár inkább 4
én azt olvastam,hogy zsíros hajra olyan sampon kell,amin minnél jobban átlátsz,mert abba nincsenek olyan anyagok nagy mennyiségben mint azokban a töményebb samponokban:)
6/7 anonim válasza:
Próbáld meg a szárazsampont :) én is használtam, por volt, és sokat segített,mert nem kellett csak azért 2 naponta hajat mosnom, mert felül már zsíros volt.. :)
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek:)
2011. aug. 24. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!