Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az alakjáról...

Mi a véleményetek az alakjáról? Kép

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2011. aug. 23. 20:19
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

23:01 hát pedig tényleg mellélőttél :)

de nem is ez a lényeg

honnan tudjam hogy pasi vagy? :D ki van írva? :P

és ezt most így az összes válaszolótól kérdezem: mondtam bármi trágárt vagy olyat amivel megsérthettem? :D

szerintem nem... :)

2011. szept. 2. 14:31
 32/37 anonim ***** válasza:

Ma 10:05 Erre gondoltál?

http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__17..

Nagyon egy hullámhosszon vagyunk.

MInd a két csaj nagyon dögös :D

2011. szept. 2. 21:37
 33/37 anonim ***** válasza:

Hm, az utolso valaszban belinkelt test sem jobb egy fokkal sem. Nekem igy sem jott meg a gusztusom.

Nyilvan az nagyon jo, hogy nem mindenkinek egyforma az izlese, mert akkor sok no maradna egyedul elete vegeig.

De az sem lenne jo, ha minden nonek ekkora feneke lenne, mert akkor minden nonek masfel ulohelyet kellene vasarolnia volan buszon es fapadoson, de meg talan nem-fapadoson is es akkor joval kevesebben utazhatnanak egy jaraton. :)

2011. szept. 2. 21:42
 34/37 anonim ***** válasza:

ma 21:37

Jaja, köszi, hogy megtaláltad helyettem:-)

2011. szept. 2. 21:49
 35/37 anonim ***** válasza:
basszus,ez tuti fotósopp,ilyen még niki minázsnak és dzsélónak együttvéve se lenne xd
2011. szept. 2. 21:57
 36/37 A kérdező kommentje:

Nem fotósopp. Nézd meg ezt a videót. Vannak ilyen nők

http://www.youtube.com/watch?v=IpI02SVH04M

2011. szept. 3. 08:52
 37/37 anonim ***** válasza:
atyaég,hát elképesztő.Kicsit elijjedtem,mert ha hízok,én is általában inkább lent hízok meg.De azért persze a csajszik többsége feka,én meg nem vagyok az ^^ Igazi körték,biztos valahol csernobil környékén születtek xd
2011. szept. 3. 11:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!