"anorex p.csa... "
Kedves válaszoló aki ezt írtad, van valami okod rá, hogy mindenkit pics.ának titulálj aki vékony? Mert általában szokott a nőknek oka lenni rá, általában az irigység.
Különleges! Nekem ennyire nem kellene kontrasztos alak, de pont ott nagy ahol a pasik egy része imádja.
Aki meg azt írta, hogy ez a ruha 56 kiló fölött nevetséges, nagy észláda lehet... 168 centi és 60 kiló vagyok, mégis remekül állnak az ilyen jellegű ruhák!!
20:26 aha értem :)
szóval te is egy karcsú,vékony lány vagy,tökéletes mellekkel,meg fenékkel :)
és mindenkinek irigy kéne rád lennie,mert utánad szerintem minden pasi megfordul az utcán :P
ezért ha valaki szerint rondák a csontos nők,azok már irigyek :D
értelek ;)
21.40. Tebelőled nagyon süt valami de az nem az ész.
Ki a fene mondta, hogy énrám bárki irigy? Jól vagy összrakva? És ha történetesen pasi vagyok? Vagy 80 kiló?
Komolyan kicsit nézz körül a házad táján, mert iszonyatosan támadó vagy, holott nincs rá okod.
Elképedtem a támadásodon, az eszement találgatásodon a nememet, és alakomat illetően :)
Egy dolgot elárulok: nagyon mellélőttél, de erre is csak egy nő képes.
(kiegészítés: egy nagyon, de nagyon buta nő. És amilyen támadóan írtál nekem mert azt hitted, egy csinos vékony nő vagyok, most már ezer százalékig ezt gondolom: egy nagyon, de nagyon buta kövér nő vagy.)
Ja, tudom, tudom, most azt fogod írni hogy én is mellélőttem mert te nagyon kis csini vagy. Ne fáradj :)
Egy nagy mellű, vékony derekú, széles csípőjű, emiatt nagy seggű nő mi a sz@rtól aránytalan?
A felsorolt dolgok a NŐIESSÉG jelképei, amik a képen lévő csajnál feltűnően hangsúlyosak...
További jó ócsárolást, a maradék 70%-nak úgyis áll a zászló, ha meglát egy ilyen nőt.
(Meg akartam keresni a kérdést, hogy belinkelhessem, de nem nagyon találom már, pár hónapja volt egy kérdés egy lányról, nagy kerek fenékkel, nagy mellekkel, hozzá vékony derékkal, gyönyörű szőke hajjal, őt is mindenki osztotta, hogy kövér, meg aránytalan, meg nagy a segge...
Kár, hogy nem találom, na kb ott kezdődik a nő.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!