Dove szappan jó arctisztításhoz?
Én ajánlanék neked 2 arclemosót,ami nagyon jó,de volt,hogy én is dove szappannal mostam le az arcom,de a tonikot arclemosás után kell használni,nem pedig helyette!
Nem igazán problémás az arcbőröm,max. néhány mitesszer van rajta,és t vonalban könnyen zsírosodik,de nekem ezek váltak be:
Remélem segítettem. :)
26/N
De amit belinkeltél az egyik 2850 Ft a másik 1300 és az 4150 Ft! Ugyanis a második az radír is és azt nem használnám mindennap, úgyhogy ha meg is venném akkor minkettőt mert gélt+radírt is használnám csak a radírt nem mindennap mert azzal szét trancsíroznám a bőrömet.
Az nekem a segítség ha felteszek egy kérdést egy konkrét termékről és aki használja vagy használta tapasztalatot, véleményt mond. Nagyon bírom ezen az oldalon hogy sokszor nem a kérdésre válaszolnak. Utána fel van háborodva hogy hát de ő segíteni akart. Oké, köszönöm, de nem ezekre a termékekre voltam kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!