Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik a legjobb szappan...

Melyik a legjobb szappan arctisztításhoz?

Figyelt kérdés

nekem most ALverde levendulás,van ti mit használtok??

azt vettem észre hogy nem oylan koszos most a bőröm, mint máskor, amikor rendes arclemosót,tonicot használok.

lehet ez a szappantól van persze utána pici krémet kell használni

írjatok

2009. nov. 3. 18:35
 1/7 anonim ***** válasza:
ha zsíros a bőröd, akkor szerintem a legegyszerűbb is, hisz azok szárítják a bőrt.. ha nem, akkor sajna passz
2009. nov. 3. 18:48
 2/7 A kérdező kommentje:

szerintem,nekem,nem,olyan,zsíros,a,bőröm,csak,akkor,fénylik,ha,zsíros,krémmel,kenem,be

vegyes,tipus,vagyok,talán,t-vonalban,picit,fénylik,de,azért,nem,csöpög,rólam,a,zsír,de,én,úgy,tudom,hogy,nem,jó,a,bőrt,szárítani

mert,a,faggyutermelést,serkenti

2009. nov. 3. 18:52
 3/7 anonim válasza:
Szia, van egy nagyon jó szappan,fekete szappan a neve.Előtte nagyon sok pattanásom volt,de most alig van,úgyhogy csak ajánlani tudom(szépítő füvek forgalmazza).De lehet h a te arctípusodra meg ez a levendulás megfelelő,ez személyenként változik...
2009. nov. 3. 19:11
 4/7 anonim ***** válasza:
DETTOL -DM-ben , Rossmanban és gyogyszertárban is lehet kapni...
2009. nov. 3. 20:41
 5/7 anonim ***** válasza:
igen, az arcbőr szárítás télleg serkenti a fagygútermelés. ez saját tapasztalat is. énis próbálkoztam már szappannal, de nekem feszült tőle a fejem, aztéán meg bezsírosodott. így felhagytam ezzel a módszerrel is. marad a suima víz :D
2009. nov. 4. 13:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem a Lush-os arctisztító szappanok váltak be nagyon
2009. nov. 4. 23:01
 7/7 anonim ***** válasza:
nekem zsíros kicsit pattanásos bőrre a körömvirágos szappan segített amit bio boltba vettem(600ft kb)!! 1,5honapja használom,és azota tiszták a pórusaim és tiszta az arcbőröm,és nem kell sminket használnom hogy javítsam a bőrömet!! nem hittem benne de nagyon használ!!! K18
2009. nov. 5. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!