Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A villamoson letapiztak és...

A villamoson letapiztak és még le is szóltak, elvették az önbizalmam, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ma hazafelé mentem, felszáltam a villamosra, nagyon nagy tömeg volt. Beljebb akartam menni, mert középen meg volt sok hely, illetve azért is mert 2 c*gány ült fél méterre tőlem. Szóval elindultam, és elkellett mennem elöttük, mire az egyik teljesen letapizott, fogdosta a fenekemet. Ha ez még nem lett volna elég, a másik erre megszólalt, (hangosan) hogy de dehát azon mit fogtál meg??Nincs is ott semmi..hahahaa..

Vékony testalkatú vagyok, szerintem erre érthette. Tudom, hogy nem kéne foglalkoznom vele, de annyira rosszul esett, teljesen elment az önbizalmam. Amugy nem miniszoknya vagy egyéb ilyen sokat mutató ruha volt rajtam,hanem egy hosszu farmer, illetve egy sima, buggyos ujju poló:

[link]

Ilyen, csak rövid ujjú. Szóval semmi dekoltázs vagy egyéb.

Lányok, veletek előfordult valami hasonló?

2011. aug. 21. 19:18
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
akor - akkor
2011. aug. 21. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!