A villamoson letapiztak és még le is szóltak, elvették az önbizalmam, mit tegyek?
Ma hazafelé mentem, felszáltam a villamosra, nagyon nagy tömeg volt. Beljebb akartam menni, mert középen meg volt sok hely, illetve azért is mert 2 c*gány ült fél méterre tőlem. Szóval elindultam, és elkellett mennem elöttük, mire az egyik teljesen letapizott, fogdosta a fenekemet. Ha ez még nem lett volna elég, a másik erre megszólalt, (hangosan) hogy de dehát azon mit fogtál meg??Nincs is ott semmi..hahahaa..
Vékony testalkatú vagyok, szerintem erre érthette. Tudom, hogy nem kéne foglalkoznom vele, de annyira rosszul esett, teljesen elment az önbizalmam. Amugy nem miniszoknya vagy egyéb ilyen sokat mutató ruha volt rajtam,hanem egy hosszu farmer, illetve egy sima, buggyos ujju poló:
Ilyen, csak rövid ujjú. Szóval semmi dekoltázs vagy egyéb.
Lányok, veletek előfordult valami hasonló?
Lux Feronak igaza van...ha nem tetszettél volna, minek fogdosna meg?
Tényleg nem kell foglalkozni az ilyenekkel. Csak azt nem értem, ha ez egész villamos hallotta, nem volt ott egy férfi se aki mondta volna hogy álljanak le..?
20 03
Látszik nem borsodi vagy . A magyar nem mer beszólni a cigánynak.
Ne is törődj velük! Azt se érdemlik meg az ilyen "emberek", hogy rájuk nézz!
Biztos csinos vagy, de hát nekik a cigányasszonyok az eseteik :D Azok meg általában nem túl vékonyak.
Engem is tapiztak már le villamoson, meg is ijedtem, mert "oda" nyúltak, hát az se volt kellemes. Hülye emberek vannak.
Köszi:) egy kicsit, sőt nagyon jókedvre deritetettek..
Hát igen, senki nem szólt a villamoson, de végülis "megértem", mert én se mertem vissza szólni nekik.
Én sem vagyok azért egy elveszett lélek, ha nem cigányok lettek volna, akor szerintem én is megmondtam volna a magamét...
de köszi még egyszer a válaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!