Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Netről rendelt napszemüveget...

Netről rendelt napszemüveget kiszállítanak nyaralóhelyre is?

Figyelt kérdés

Csütörtökön jöttem rá, hogy megszeretnék rendelni egy napszemüveget, de hétfőtől nyaralni vagyok egy hétig.

Nekem kifejezetten az kell, kifejezetten nyaralásra. Nem tudom helyileg hol kapható olyan napszemüveg, ezért csak a webshop lehetséges.

Ha megrendelném, kiszállítanák oda ahol nyaralok?

2011. aug. 21. 12:00
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Igen kiszállítanák oda.Hiszen az is egy ház egy utcában egy városban. Csak meg kell adni a címet. És mi van akkor ha éppen nem vagy otthon?
2011. aug. 21. 12:48
 2/2 A kérdező kommentje:

Hogy hogy mi van akkor? 300 km fog elválasztani az otthonomtól, szóval ha nem vagyok otthon nem vehetem át a napszemüveget. Másrészről kifejezetten holnaptól lesz szükségem rá, és későn jutottam el a rendelés gondolatáig.

(Ha a kérdést félreértelmeztem, elnézést.)

Egyébként köszönöm a választ, megnyugodtam. :)

2011. aug. 21. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!