Milyen napszemüveget vegyek (jó minőségű, "szép")? Tinédzser Fiú
Nekem is Ray-Ban van :) Nagyon jó minőségű, nem csuklik össze vissza, fent marad a fejeden, és nagyon kényelmes. Ára viszont változó, mikor én az enyémet vettem, egyszínű feketét akartam a wayfarer stílusúból és 60 ezer forint volt. Végül a legolcsóbbat vettem ,ami csak annyiban különbözik, hogy a keret belső fele piros színű, ez 25 ezer volt. Nem értem, miért volt a másik több mint a kétszerese :/ Szerintem mindenképpen megéri venni egyet, enyém már egy éves, és egy karcolás sincs rajta. bár nagyon-nagyon vigyázok rá :D
19/L
nekem Vans van és nagyon bejön :D
nekem is Ray-Ban van :) az aviatorhoz hasonlít, csak vastagabb a szára, nagyon jól néz ki és ilyen barnás-bordós színe van, tökjól megy a hajamhoz :D ez 40ezer volt, idén vettem pár hónapja.
olcsót nem is éri meg venni, mert az aztán nem véd a napsugárzástól. (pl. az előbb belinkelt vans sem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!