Írnátok egy-két bíztató szót?
Szóval. Az a helyzet, hogy nagyon rossz nyaram volt és ez rányomta a bélyegét a hangulatomra is. Rossz dolgok történtek velem, és csak hogy ne legyen egy kicsit jobb kedvem, az önbizalmam is csökkent. Nem tudom, mi lehet velem a gond. Soha nem láttam még magam ilyen szemmel, mindig csak reálisan. Most viszont, ki vagyok akadva. Az arcomat, ami egyébként (mindenféle nagyképűség nélkül) szép, elcsúfítják a pattanások és a kis piros ragyák. Nem kóros a dolog, ám azért vannak bőven, de olyan helyeken is, mint a szám széle, az orrom alatt, stb. Egyszerűen undórítónak találom. Másokon észre se veszem általában, de tudjátok, hogy van ez! Magamon minden ilyesmit igen. Igazából nem is csak ez a gond. Sok ilyen kis csúfságot sorolhatnék fel. A legelszomorítóbb számomra mégis az irigység. Ez az egész negatív gondolkodásmód kihozza belőlem az irigységet, pedig én aztán nem vagyok egy irigy ember. Mégis annyira irigylem a barátnőimet vagy a többi lányt! Gyönyörű az arcuk, magabiztosak, futkorásznak utánuk a fiúk, bezzeg utánam meg sem fordulnak.
Tudom, ez most nagyon bosszantóan hangozhat, én is mérges vagyok magamra! Ezért kérlek, írjatok nekem bíztató szavakat, vagy akármi, csak verjétek ki belőlem ezt a sok-sok pesszimizmust!
Előre is köszönöm!
Bőrgyógyász,kozmetikus,shoppingolás. =)
A vásárlás televan boldogsághormonnal és nem is lesz pattanásod tőle :D
Nyugodj meg a bababőrű barátnőid sem lesznek örökké szépek :)
A fiúk meg vakok és hülyék a futkározáshoz... Mást nem tudok rá mondani
Remélem segítettem
Köszönöm szépen a sok jókívánságot! :) Amúgy nem akaraom, hogy a barátnőimnek is ilyen gondjaik legyenek, csak irigylem őket!
11:30
Persze, hogy nem haragszom! Amikor így látod magad, gondolj arra, hogy valahol van egy lány, aki hasonlóan érez, szóval nem vagy egyedül! :) És kitartás, biztos lesz jobb is! :)
A pattanások az élet velejárói(főleg tinikorban), hidd el előbb-utóbb mindenkin lesz 1-2. Ha nem vészes akkor használj arclemosót és tonikot (1-2 hetente bőrradírt is). Ha vészes akkor menj el egy bőrgyógyászhoz esetleg kozmetikushoz is.
Egyébként lehet, hogy a barátnőiden is van, csak te nem veszed észre vagy olyan jól eltakarják őket sminkkel.
Az irigységre annyit tudok írni, hogy ne azon gondolkozz, hogy ők miben jobbak, hanem, hogy te hogyan teheted jobbá magad (mint írtam kozmetikus vagy új frizura, smink, köröm, ruhák, stb.). Ahogy vki írta a vásárlás is jót tesz, de csak mértékkel. Gondold végig milyen ruhákra van szükséged, így nem a problémáidon rágod magad, ráadásul tényleg jobban érzed magad miután megvetted a ruhákat és tudod, hogy azt vetted amire szükséged van. Keress magadnak másféle programokat is. Pl. menj el túrázni, ha szeretsz, járj ki a strandra, keress meg régi ismerősöket.
De csak úgy lesz értelme annak, amit leírtam, ha elfogadod saját magad. Kívülről-belülről hozd ki magadból a legjobbat. Gondolj arra, hogy mindenkinek vannak hibái és senki se tökéletes és te is vagy olyan jó, mint bárki más.
Erősítsd az önbizalmad, olyan emberek segítségével, akiket szeretsz és megbízol és akik reálisan látnak téged.
A jó kisugárzás és a változás biztos meghozza a sikert a fiúknál is:)
Még valami: a mosoly, ha nem is old meg mindent, mindenképp jót tesz neked és másoknak is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!