Miért szeretne minden lány "Nagy Melleket"? Miben "jobb" egy nagy mellű lány?
Ez olyan dolog hogy miért akarnak a férfiak nagy farkat?
Azért mert kitalálták hogy minnél nagyobb annál jobb (a szex) de ezzel csak azt az alsó határt húzták meg hogy nem jó a kicsi, de azt nem tették hozzá hogy a nagyfarok olykor sokkal rosszabb mert fájdalmat okoz...
A mellel hasonló a helyzet néhány nő úgyhallotta hogy a férfinak nagy mell kell de azt nm mondták meg mi a nagy ezért manapság már sárgadinnye méretű szilikonnak rohangálnak az utcán...Amúgy az ősember korában volt fontos a nagy mell, mert az azt üzeni hogy jól tartott nőstényről van szó és ki tudja hrdani a gyereket! Manapság már nem kell vadállatok elől menekülni...nem fontos a jóltartottság. De valahogy ez a minnél naggyobb annál szexibb a mell megmaradt, de csak a nők fejében manapság egyre kevesebb pasasnak tetszik ha a fülén cuppan a mell közé adott puszi...
Abban jobb hogy elég jónak tartja magát ahhoz, hogy elcsábítson egy férfit. Legalább az esélye megvan.
Eddig szinte mindenki azt írta, hogy nem szeretne nagyobbat. Gondoltam akkor legyen már egy olyan is, hogy leírom őszintén amit érzek és gondolok. Néha gyűlölöm magam amiért sosem leszek olyan gyönyörű, mint egy legalább átlagos mellmérettel rendelkező nő. Sportolhatnék ugyan, attól szexibb lennék, nem fogok, mert akkor teljesen eltűnnének a melleim. :"(
Nem vehetek fel olyan ruhákat, mint amilyeneket az egyik válaszoló linkelt.
Átlagban lehet, hogy kívánatos lehet egy nő mellek nélkül. De egy félnyomorék senkinek érzem magam.
Képtelenség, hogy így bárki megkívánjon ha ehhez nem vagyok elégé nő.
Elfogadás szánalmas egy duma és megalázó, a nőiességet alázza meg. Amolyan nem számít így is jó leszel, de ha jön más/jobb akkor majd lecseréllek, akibe több nőiesség szorult...
A férfiak a strandon vagy akárhol egy szép minimum átlagos méretű mellű nőket nézik meg beszélgetnek velük. Akire meg nem áll fel ránézésre a bré annak meg esélye sincs, hogy egyáltalán szóba álljanak vele. Sok esély elveszik arra, hogy teljes életet élhessen...
Egy nő mellek nélkül maximum biológiailag nő!!!! Lehet gyereke, de kevesebb rá az esély....
Aki meg azt mondja, hogy a kicsi tetszik neki, az meg azért mondja mert úgy érzi egy gyönyörű mellű nőt sosem tudna megszerezni. Ebből jön a nekem ez is jó lesz, ez is szép gondolat.
Minden lehetőséget meg kell ragadni a mellnövelésre akár fitoösztrogénekkel, agykontrollal/hipnózissal, mellpumpával, műtéttel, vagy ki miben hisz, csak így lehet valakiből igazi nő!
Sokak máshogy gondolják, én így. És nem fogom ÍGY leélni az életem ha beszakadok sem!!
Akkor leírom én is, mint nagy mellű, normál lány:
Nekem a közepes mell tökéletes volt, csak nőtt D kosárra.
Sokra megyek vele, ha közepesen sokkal kerekebb és formásabb volt, most meg lóg és nem olyan formás, hogy meghalok kb ha meglátja valaki a mellem, hogy ne undorodjon meg.
valahogy az sem olyan izgi egy idő után, hogy megnézik a melleimet, pedig ki se szoktam őket rakni kirakatba szinte soha.
Én meg szerettem a csőtoppokat, meghalok a pánt nélküli szép rucikért, a csini váll nélküli nőies, kisestélyi ruhákért, a dressekért de csak olyat nézhettek, ami nem pánt nélküli, és ha nyakba akasztós is végig kell ostromolnom a boltot normális melltartóért, ami levehető pántos v vmi.
ja és melltartót sem egyszerű találnom, mert általában C-nél megáll az élet, kivéve drágább márkásabb fehérnemű boltokban.
Ja, bikini ügy, ez a kedvencem, most figylej: Nem találsz normális bikinit, hogy az alsója és a felsője egy méretben van és jó rád mind2 rész: Mert ha mellben ok, a bugyija leesik, fordítva meg érted.
Tehát a poén, hogy k*rvára nem vagyok előbbre nálad, vagy bármely kismellűnél. :D :(
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!