Ha megütik a fejlődő mellet tényleg nem nő tovább?
Figyelt kérdés
Egy 13 éves lány..2011. aug. 17. 22:02
1/9 anonim válasza:
De! ki mondta ezt a hülyeséget, hogy nem? vágd agyon okvetlenül..
2/9 Tetszik a válasza:
Ez attól függ, hogy mennyire. Ha valaki annyira megütne, más se fog működni.
3/9 A kérdező kommentje:
Háát hallotam szoval nem igaz...
Am meg csak ilyen véletlen hogy beutod kicsit vagy megutik ( nem erősen).
Am köszi a válaszokat ((:
2011. aug. 17. 22:14
4/9 anonim válasza:
Szia! Én fél éve hagytam abba a focit( iskolai szakkör nem nagy durranás), és volt pár eset mikor elég rendesen eltalálták a mellkasom. Azóta kétszer akkora a mellem tehát nem hiszem, hogy bármi problémád lenne belőle. Nekem se volt.
6/9 anonim válasza:
ez teljesen igaz SŐT!
megállsz a növekedésben és visszafejlődsz a négy évesek szintjére, először agyilag aztán kinézetileg
veled is ez történhetett..
7/9 anonim válasza:
Ez úgy ahogy van, egy HATALMAS sületlenség! Ennél nagyobb hülyeséget...
8/9 anonim válasza:
Nem áll meg, de nem nagyon értem:/
Osztálytársamnak a kézilabdát bebikázták a kapuba és pont a mellének, a bal melle egy kb. fél évig nem nőt szóval, nem nagyon tudom:S
9/9 anonim válasza:
Sőt, daganat sem alakul ki az ütésből kifolyólag! (csak annó ez is terjengett a köztudatban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!