Tényleg ronda a szemem? :O
sokszor olvasom itt gyik-on hogy a barna szem milyen ronda és unalmas meg minden ...
nekem ilyen színű a szemem:
ez ronda?
13l
Ebbol az oldalbol, marmint abbol, amit itt irogatnak ne vonj le semmilyen kovetkeztetest, mert itt kb semmi sem jo. De tenyleg semmi. :)
Ha van valami igazan szep, akkor 2 ember mond ra pozitivat, 7 meg negativat.
(Arrol mar ne is beszeljunk, hogy itt sajat elmondas alapjan latatlanban a felhasznalok 85%-a jol nez ki, csinos, igenyes, jol sminkel, sportol, szep szemu, nincs narancsbore, jol oltozkodik, stb. Az utcan ennek ellenere meg javarezt pattanasos arcu, ossze-vissza stilusu, strias, de minimum kibuggyano uszogumis tiniket latni. Nem kizarolag, de foleg. Szoval errol ennyit...
Kerdesedre: nekem nem unalmas a barna szem, szepnek latom, engem sohasem a szem szine fogott meg, nem az tetszik, inkabb a formaja, a szemoldok, szempilla, borszin osszhatasaval egyutt. Es hogy "beszel-e" az a szempar szavak nelkul is, vagy csak bamul a vakvilagba.
74%-os valaszolo: valamilyen onfejleszto, onbizalomnovelo treningre jarsz?
Komolyan kerdezem.
Azzal, hogy napjaban (lehet, hogy) tobbszor leirod, hogy neked milyen szep a szemed, attol meg nem lesz feltetlenul igaz, esetleg te elhiszed, ha sokaig mondogatod. De semmi gond, jo taktika. :)
köszi utolsó :)
mondjuk ez már bennem is felmerült hogy itt valamiért mindenki olyan szépnek adja ki magát (tisztelet a kivételnek) de az utcán többségben csak pattanásos arcú,felesleggel küzdő gyerekeket látni :'D
de végülis jó olvasni hogy többségben azért tetszik a barna szem
mondjuk lehet hogy beképzeltnek tünök de nekem végülis tetszik a szemem csak már kezdett aggasztani hogy más kérdéseknél ott írta egyes válaszoló hogy a barna szem unalmas és ronda ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!