Szerintetek is "túlbecsülik" a sztárokat?
Úgy értem,hogy azt mondják rájuk hogy hű de szépek, de közben az utcán több száz legalább ugyanolyan lány mászkál..
Ha csak Magyarországra gondolok, itt van példának Zimány Linda, aki nem mondom ó,hogy csúnya lenne..de teljesen átlagosnak mondható még úgy is,hogy megvan csináltatva a szája,melle, póthaja van és műszempillája :)..
mit gondoltok?
szerintem is túlbecsülik
de miért idegesít téged? engem nem különösebben zavar. egyébként azt hiszed, hogy olyan boldogok, mert van egy pitbullképű kigyúrt pénzes vadállatuk?
egyébként engem nem zavar és nem is foglalkozok velük, kbazt sem tudom ki az a zimány linda
Attól függ. Aki szép az szép akkor is, ha nem híres.
Egyébként meg a szépség relatív. Szerinted átlagos Linda, valaki szerint ocsmány, valaki szerint helyeske, valaki szerint szép. Ki tegyen igazságot?
igen
úgy birom pl vv szandika meg a többi való világ szereplő is mit is tett le az asztalra?
semmit!
egyszerüen csak felvette őket a tv amikor lóf.szt se csináltak,csak ott dagadtak egy villában,ahol nem volt áram meg semmi,azért egésznap csak b.sztak vagy veszekedtek
mégis mindenki Jaaaj Dika,annyira szeretem!:) Alekosz,olyan jófej!:P
rühellem az ilyen selejt embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!