Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek is "túlbecsülik"...

Szerintetek is "túlbecsülik" a sztárokat?

Figyelt kérdés

Úgy értem,hogy azt mondják rájuk hogy hű de szépek, de közben az utcán több száz legalább ugyanolyan lány mászkál..

Ha csak Magyarországra gondolok, itt van példának Zimány Linda, aki nem mondom ó,hogy csúnya lenne..de teljesen átlagosnak mondható még úgy is,hogy megvan csináltatva a szája,melle, póthaja van és műszempillája :)..

mit gondoltok?

2011. aug. 16. 21:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Anyagilag és más téren is túlbecsülik őket.Semmi értelme ennek!
2011. aug. 16. 21:10
 2/8 anonim ***** válasza:
így van, igazad van, egy csomó olyan magyar "híresség" van, aki igazából nem tud felmutatni semmit, csak a külsejét, ami persze plasztikáztatott, szóval nem is igazi, az meg nem ér semmit....na meg persze a pénzes pasijukat, akit csak a pénze miatt szeretnek..
2011. aug. 16. 21:15
 3/8 A kérdező kommentje:
igen én is így látom..:) elég idegesítőek ezek a "hírességek" :)
2011. aug. 16. 21:17
 4/8 anonim ***** válasza:

szerintem is túlbecsülik

de miért idegesít téged? engem nem különösebben zavar. egyébként azt hiszed, hogy olyan boldogok, mert van egy pitbullképű kigyúrt pénzes vadállatuk?

egyébként engem nem zavar és nem is foglalkozok velük, kbazt sem tudom ki az a zimány linda

2011. aug. 16. 21:19
 5/8 A kérdező kommentje:
neem, a pasijukat nem irigylem :) csak néha azt,hogyan élnek miközben semmit sem tettek érte..
2011. aug. 16. 21:23
 6/8 anonim ***** válasza:

Attól függ. Aki szép az szép akkor is, ha nem híres.

Egyébként meg a szépség relatív. Szerinted átlagos Linda, valaki szerint ocsmány, valaki szerint helyeske, valaki szerint szép. Ki tegyen igazságot?

2011. aug. 16. 21:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Magyarban nem is annyira . De külföldön igen ! Mert hát ugyan már ők is emberek és most amúgy is ez a munkájuk érdekes módon egy taxist vagy egy rendőrt nem fotóznak se semmi !
2011. aug. 17. 00:43
 8/8 anonim ***** válasza:

igen

úgy birom pl vv szandika meg a többi való világ szereplő is mit is tett le az asztalra?

semmit!

egyszerüen csak felvette őket a tv amikor lóf.szt se csináltak,csak ott dagadtak egy villában,ahol nem volt áram meg semmi,azért egésznap csak b.sztak vagy veszekedtek

mégis mindenki Jaaaj Dika,annyira szeretem!:) Alekosz,olyan jófej!:P

rühellem az ilyen selejt embereket.

2011. aug. 17. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!