Megmarad a nyoma? És mennyire látszik?
Figyelt kérdés
Sziasztok !Én azoknak a véleményét szeretném kérni akiknek már volt köldök piercingjük de már kivették és nem használják . Mennyire maradt meg a nyoma ? Nagyon feltűnő ? Egyáltalán látszik ?2011. aug. 15. 20:53
1/10 anonim válasza:
Megmarad a nyoma nem lesz túl szép látvány de nem annyira feltünő! :)
2/10 A kérdező kommentje:
Hát ez elég szomorú :( :S !
2011. aug. 15. 21:19
3/10 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy megmarad a nyoma, de ha egyszer babat fogsz varni, akkor tagul a hasadon a bor, a koldokodon is es a piercig helyebol egy logo kis bordarab lehet, szules utan sem biztos, hogyb visszahuzodik. Es az sem kizart, hogy korulotte sugariranyban repedni fog a borod.
Anelkul meg lehet, hogy megusznad az egeszet...
Bocsi, hogy ezt irom, lattam ilyet eloben is, de tobben szamoltak mar be hasonlo tapasztalatrol.
Ha elotte vagy, akkor ne csinaltasd!
4/10 anonim válasza:
ha terhes a nő akkor ki kell venni!!! az orvosnak is mondani kellene
5/10 anonim válasza:
Harmadik valaszolo: ettol fuggetlenul igaz, amit irtam. Sajnos.
A baratnom is kivette, megis igy jart. A piercig helye, maga a lyuk is kitagult es a lyuk korul repedt a bore, pedig ures volt...
De itt irnak tobben is: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
6/10 anonim válasza:
egy ismerősöm egy évvel a teherbe esés előtt kivette, be is forrt a lyuk, mégis végigrepedt terhesség alatt a hasán a bőr. nem ajánlom..
7/10 A kérdező kommentje:
Mutatnátok egy képet :S ?!
2011. aug. 16. 00:22
8/10 anonim válasza:
9/10 A kérdező kommentje:
Most vagyok 16 szóval szülni nem szeretnék annyira korán ! És érdekelne hogy ha szülés előtt kiveszi az ember olyan 4-6 évvel előtte akkor is ilyen nyomot hagy ?
2011. aug. 16. 13:55
10/10 anonim válasza:
Szerinted? A piercing egy elég komoly sérülés a bőrnek. Nyilván nem 100%, de nagyon nagy esélye van annak, hogy igen, mert ha össze is forr, az már pótszövet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!