Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Megmarad a nyoma? És mennyire...

Megmarad a nyoma? És mennyire látszik?

Figyelt kérdés
Sziasztok !Én azoknak a véleményét szeretném kérni akiknek már volt köldök piercingjük de már kivették és nem használják . Mennyire maradt meg a nyoma ? Nagyon feltűnő ? Egyáltalán látszik ?
2011. aug. 15. 20:53
 1/10 anonim válasza:
Megmarad a nyoma nem lesz túl szép látvány de nem annyira feltünő! :)
2011. aug. 15. 21:12
 2/10 A kérdező kommentje:
Hát ez elég szomorú :( :S !
2011. aug. 15. 21:19
 3/10 anonim ***** válasza:

Az egy dolog, hogy megmarad a nyoma, de ha egyszer babat fogsz varni, akkor tagul a hasadon a bor, a koldokodon is es a piercig helyebol egy logo kis bordarab lehet, szules utan sem biztos, hogyb visszahuzodik. Es az sem kizart, hogy korulotte sugariranyban repedni fog a borod.

Anelkul meg lehet, hogy megusznad az egeszet...

Bocsi, hogy ezt irom, lattam ilyet eloben is, de tobben szamoltak mar be hasonlo tapasztalatrol.

Ha elotte vagy, akkor ne csinaltasd!

2011. aug. 15. 21:44
 4/10 anonim ***** válasza:
ha terhes a nő akkor ki kell venni!!! az orvosnak is mondani kellene
2011. aug. 15. 21:54
 5/10 anonim ***** válasza:

Harmadik valaszolo: ettol fuggetlenul igaz, amit irtam. Sajnos.

A baratnom is kivette, megis igy jart. A piercig helye, maga a lyuk is kitagult es a lyuk korul repedt a bore, pedig ures volt...

De itt irnak tobben is: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

2011. aug. 15. 23:08
 6/10 anonim ***** válasza:
egy ismerősöm egy évvel a teherbe esés előtt kivette, be is forrt a lyuk, mégis végigrepedt terhesség alatt a hasán a bőr. nem ajánlom..
2011. aug. 15. 23:49
 7/10 A kérdező kommentje:
Mutatnátok egy képet :S ?!
2011. aug. 16. 00:22
 8/10 anonim ***** válasza:

Csak siman a kitagult lyukra kepek:

[link]

[link]

[link]

[link]

A repedesre is dobott ki a multkor sokat a google, most azt nincs idom megnezni.

2011. aug. 16. 08:36
 9/10 A kérdező kommentje:
Most vagyok 16 szóval szülni nem szeretnék annyira korán ! És érdekelne hogy ha szülés előtt kiveszi az ember olyan 4-6 évvel előtte akkor is ilyen nyomot hagy ?
2011. aug. 16. 13:55
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerinted? A piercing egy elég komoly sérülés a bőrnek. Nyilván nem 100%, de nagyon nagy esélye van annak, hogy igen, mert ha össze is forr, az már pótszövet.
2011. aug. 16. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!