Szerintetek melyikük a jobb pasi?
egyetértek az egyik hozzászólóval,hogy mindegyik ugyanúgy néz ki...ha olyan filmet nézek amiben ferdeszeműek vannak,akkor pár perc után nem tudom ki kicsoda...:D
Meg egy másik válaszolóval is egyet kell értenem,hogy ezek cicafiúk...Kérdem én hol vannak azok a nők,akik a férfiakat szeretik...
Pasik? Az igazi pasik nem így néznek ki. Fogalmazzunk inkább úgy, hogy ezek kis fejletlen fiúkák. Ezután a kérdés is értelmét veszti nálam.
22/L
az én szememben az az emberi lény.. akinek hímvesszője van,ennek elenére szemfestéket használ,nem számít férfinak.
egy férfinek férfias ruhákat kell hordania,kell hogy legyen egy minimális szőrzete.. ugyanis többek között ettől különbözik a nőktől. ha idősebb akkor kis arcszőr sem árt. és abból kifolyólag,hogy FÉRFIre hárul minden olyan fizikai munka amit a nő kénytelen elvégezni,ezért kicsit javít a férfin ha átszik a testén egy kis edzettség,egy is izom.
ő már pasi vagyis FÉRFI
és ha neked ezek a "fiúk" jönnek be.. akkor ezzel az erővel lehetnél akár lezbikus is. mert mg a lányok is férfiasabbak ezeknél a hormonzavaros kuurváknál.
dehát kinek a pap,kinek a papné
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!