Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hol jobb tanácsadónőnek lenni?

Hol jobb tanácsadónőnek lenni?

Figyelt kérdés

AVON vs Oriflame

esetleg tudtok vmi infót h mi a korhatár és hogy hol lehet jelentkezni? köszi L/17

2011. aug. 14. 20:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Mindkettőnél 18 a korhatár.

Az Oriflame nem tudom, hogy működik, de az AVONról kérdezhetsz, mert anyu Tanácsadónő.

2011. aug. 14. 22:11
 2/4 A kérdező kommentje:

akkorr tudnál írni egy kis infót, hogy hogy is működik igazából meg hogy a rendelések hány %-a a haszon? És hogy a megrendelt termékeket hol kell átvenni? Ki kell menni gödöllőre?

Előre is köszii!

2011. aug. 16. 14:16
 3/4 anonim ***** válasza:
nem előző vok, de szerintem AVON (nekem is anyukám tanácsadónő, de sajnos most fejből a kérdéseidet nem tudom megválaszolni), viszont AVOn-nál postán küldik a csomagot, nem kell érte rohangálni, mint oriflame-ben, ahol úgy tudom, be kell menni vmi központba érte, ami elég gáz. AVON-nál küldik postán, átveszed és kész. meg szerintem jobbak a cuccaik is, mint az Oriflamenek.
2011. aug. 16. 15:40
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ:) és ha postázzák akkor kell fizetni postázási árat vagy vmit?
2011. aug. 17. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!