Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik sminkmárka a legjobb a...

Melyik sminkmárka a legjobb a MAC után?

Figyelt kérdés

Többet is mondhattok!

(Astor? Essence? Max Factor?) véleményeket és tapasztalatokat kéééérek!

2011. aug. 14. 13:23
 1/7 anonim ***** válasza:

A MAC nem a legjobb.Telis tele van mérgekkel,alapozóhasználat után az ember mehet bőrgyógyászhoz.Legjobbak a gyógyszertári termékek.

Vichy/Clinique

Loreal

Max factor

Astor

eddig a sor.

Az én listám:alapozóból csak gyógyszertári,szempillaspirálból csak Maybelline,szemcerkából csak she stylezone,szájfényből csak miss sporty.

Jó sminkmárka drogériás nincs,csak bizonyos márkáknak vannak baromi jó és termékeik.Az olcsóbbaknak is.

2011. aug. 14. 13:35
 2/7 anonim ***** válasza:

Kinek mi a jó Sminkmárka? Kinek,mi válik be.

MAC, Bobby Brown, YSL, Chanel, Dior, Giorgio Armani Cosmetics, Clinique, Estée Lauder, Lancome

Konkrétan azok amik árban a fellegeket verik.

2011. aug. 14. 13:35
 3/7 anonim ***** válasza:

2. válaszoló vagyok.

Az essence-vel semmi bajom. Alapozót tényleg érdemesebb valami gyógyszertárból venni, szempillaspirálból Maybelline-t használok én is..És még a Nyx-et is oda tenném a jó márkákhoz, hisz eszméletlen a rúzsuk,a palettájuk, a paintpotuk, szájfény, stb stb. Külföldről lehet rendelni és pár száz Ft.

2011. aug. 14. 13:37
 4/7 anonim ***** válasza:

Ezeket szándékosan nem írtam,mert még csak az általam említetteket használtam.Nagyon remélem egyszer lesz módom kipróbálni ezt a kategóriát is!:)))))

Az essenctől én még semmit nem tudtam használni,amit megvettem,szerintem gagyi,de ha valaki jót talál,írja már meg,lehet csak az általam kipróbáltak voltak trék.

Kedves második,milyen Maybellined van?Most fogy k a sárga colossal-om és szeretnék újítani.Valami tipp?

2011. aug. 14. 13:44
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia:) 2. vagyok

én nekem a rózsaszín tubusos maybelline van :) Megvagyok vele elégedve, nem csomósodik! szépen ki is tudja emelni a pilláimat,jó sötét feketére, de inkább most kiakarom próbálni a sárgát,ha kifogy ez :) a sárgáról mit gondolsz? én sok jót hallok róla.

2011. aug. 14. 13:53
 6/7 anonim ***** válasza:

Köszi!

Én is a lilára vagy rózsaszínre vagy mindegy hogy nevezzük gondoltam.

Nekem a régi kiadású sárga colossal van,tehát nem az új,a cat eye.Kicsavargattam és annyi különbséget látok,hogy a réginek nagyon jó egyenes dúsító keféje van,a cat eye-nak pedig hajlított.Én cat eye-t nem vennék,úgy látom,hogy ritkás a keféje.Videóban láttam,hogy nagyon hosszú,de nem dús szempillákat csinál.

A régi sárga nagyon jó spirál szerintem,simán veri a loreal spirálomat!

Szépen dúsít,szétválaszt,és könnyű vele dolgozni,mert a vége elkeskenyedik.

Igazából teljesen meg vagyok vele elégedve,nekem tökéletes,csak az emberben mindig benne van az,hogy ki kell próbálni,hátha jobb lesz az új:)))

Elnézést kérdező,hogy f órumot csinálunk a kérdésedből,bár hátha van benne olyan infó,amit használni tudsz.

2011. aug. 14. 14:05
 7/7 A kérdező kommentje:
Érdekel minden ami smink ugyhogy nyomassátok!:D
2011. aug. 14. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!