Melyik sminkmárka a legjobb a MAC után?
Többet is mondhattok!
(Astor? Essence? Max Factor?) véleményeket és tapasztalatokat kéééérek!
A MAC nem a legjobb.Telis tele van mérgekkel,alapozóhasználat után az ember mehet bőrgyógyászhoz.Legjobbak a gyógyszertári termékek.
Vichy/Clinique
Loreal
Max factor
Astor
eddig a sor.
Az én listám:alapozóból csak gyógyszertári,szempillaspirálból csak Maybelline,szemcerkából csak she stylezone,szájfényből csak miss sporty.
Jó sminkmárka drogériás nincs,csak bizonyos márkáknak vannak baromi jó és termékeik.Az olcsóbbaknak is.
Kinek mi a jó Sminkmárka? Kinek,mi válik be.
MAC, Bobby Brown, YSL, Chanel, Dior, Giorgio Armani Cosmetics, Clinique, Estée Lauder, Lancome
Konkrétan azok amik árban a fellegeket verik.
2. válaszoló vagyok.
Az essence-vel semmi bajom. Alapozót tényleg érdemesebb valami gyógyszertárból venni, szempillaspirálból Maybelline-t használok én is..És még a Nyx-et is oda tenném a jó márkákhoz, hisz eszméletlen a rúzsuk,a palettájuk, a paintpotuk, szájfény, stb stb. Külföldről lehet rendelni és pár száz Ft.
Ezeket szándékosan nem írtam,mert még csak az általam említetteket használtam.Nagyon remélem egyszer lesz módom kipróbálni ezt a kategóriát is!:)))))
Az essenctől én még semmit nem tudtam használni,amit megvettem,szerintem gagyi,de ha valaki jót talál,írja már meg,lehet csak az általam kipróbáltak voltak trék.
Kedves második,milyen Maybellined van?Most fogy k a sárga colossal-om és szeretnék újítani.Valami tipp?
Szia:) 2. vagyok
én nekem a rózsaszín tubusos maybelline van :) Megvagyok vele elégedve, nem csomósodik! szépen ki is tudja emelni a pilláimat,jó sötét feketére, de inkább most kiakarom próbálni a sárgát,ha kifogy ez :) a sárgáról mit gondolsz? én sok jót hallok róla.
Köszi!
Én is a lilára vagy rózsaszínre vagy mindegy hogy nevezzük gondoltam.
Nekem a régi kiadású sárga colossal van,tehát nem az új,a cat eye.Kicsavargattam és annyi különbséget látok,hogy a réginek nagyon jó egyenes dúsító keféje van,a cat eye-nak pedig hajlított.Én cat eye-t nem vennék,úgy látom,hogy ritkás a keféje.Videóban láttam,hogy nagyon hosszú,de nem dús szempillákat csinál.
A régi sárga nagyon jó spirál szerintem,simán veri a loreal spirálomat!
Szépen dúsít,szétválaszt,és könnyű vele dolgozni,mert a vége elkeskenyedik.
Igazából teljesen meg vagyok vele elégedve,nekem tökéletes,csak az emberben mindig benne van az,hogy ki kell próbálni,hátha jobb lesz az új:)))
Elnézést kérdező,hogy f órumot csinálunk a kérdésedből,bár hátha van benne olyan infó,amit használni tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!