Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Jobb pasi leszek ha cigizek?

Jobb pasi leszek ha cigizek?

Figyelt kérdés
Cigiznék de inkább az egészségemre gondolok.Cigizzek??
2011. aug. 13. 13:04
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Látszik hogy gyerek vagy még a kérdésből . Ha nem akkor bocsánat de elég értelmetlen vagyis hát szerintem azért hogy avval menőz nem leszel jobb pasi sőt a tüdőrák sem menő . És szerintem ha szerzel egy barátnőt a barátnő szüleinél sokkal több pontot szerzel ha nem dohányzol ! Amúgy a cigi is szenvedély betegség szóval ez olyan mintha eljárnál kaszinóba vagy stb . Szerintem ne csináld mert rossz dolog . És nem leszel jobb tőle főleg hogy több csajod sem lesz meg amúgy is büdössé tesz meg a nikotin befogja a fogaidat és az újaidat is !
2011. aug. 13. 13:56
 12/22 anonim ***** válasza:
72%
Ne merészelj cigizni hacsak nem akarsz meghalni!! Tudod hány ezer kémiai anyag van egy szál cigiben?? Ne is beszéljünk arról hogy annak hány százaléka rák keltő! De te tudod, végül is a te életed..
2011. aug. 13. 14:05
 13/22 anonim ***** válasza:
73%

Kukkolj be egy talponálló-köpködő jellegű kocsmába, aluljáróba, hajléktalanszállóba: szerinted menők az ott cigizők???

99%-uk dohányzik, és férfi.

Nem tudom, mi az összefüggés, de az összes alkoholista is dohányzik.

Büdös száj, sárga fogak, már ami megmaradt, sz.r egészségi egészségi állapotról árulkodik az egész külsőd: tényleg, tök menő.

Legfeljebb pár agyhalott plázapi.csának lehet vonzerő, mert ő is bagózik, és így nem érzed smárolásnál, hogy büdös a szája. :)

Bocs, sorry és mea culpa, mert most lepontoznak a dohányzók, de sajna bennem él a sztereotípia, hogy művelt, értelmes, ápolt férfi nem dohányzik.

A csövesek, nyócáttalánosssaa rendelkező para.sztok, alkoholisták, és a szakmunkásképző "fenegyerekei", meg esetleg még a mucsai falu bikája dohányzik.

2011. aug. 13. 14:06
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem leszel jobb pasi.akkor leszel jó pasi,ha sportolsz,egészségesen élsz,és így idősebb korodban is jól tudsz majd teljesíteni az ágyban,mert nem szűkülnek be a nikotintól a péniszed barlangos testei.nem éri meg az egészségedet kockáztatni azért,hogy pózer bohóc legyél,csakmert néhány lánynak vagány képet fest rólad ha cigizel,meg a média is ezt sulykolja bele az emberek fejébe,hogy milyen menő,meg laza dolog.

ne cigizz.30/F

2011. aug. 13. 14:43
 15/22 anonim ***** válasza:

Nem!Nem rég nyomult rám egy fiú és kérdezte hogy miért nem cigizek,meg mondta hogy gyújtsak rá,mondtam hogy nem,megkérdezte hogy miért nem,azt mondtam hogy undorító amikor büdös cigiszagú a szám.Többé nem kínálgatott:D

16/L

2011. aug. 13. 14:48
 16/22 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy hány éves vagy, de úgy felképelnélek, hogy a takony menetet vágna a nyakadba, kicsiszivem ;DD

Elég fiatal és gyökér lehetsz ha ilyet kérdezel. Egy dohányzó csajnak még mindegy, de a legtöbb nem dohányzó lány/nő undorodik a büdöstől. (Y)

2011. aug. 13. 15:32
 17/22 anonim ***** válasza:
Hogy gondoltad? Jobb pasi leszel sárga fogakkal, büdösen? Nem hinném.
2011. aug. 13. 16:08
 18/22 anonim ***** válasza:

ne cigizz,mert mint mindenki írta ártasz magadnak....de ha ez még nem is hat meg,legaalább gondolj a körülötted lévőkre,ugyanis őket is mérgezed ezzel!:/

és nemtom h ki hogy van vele,de nekem pl alapkövetelmény egy pasinál,hogy ne cigizzen,ne legyen alkoholista....különben messziről elkerülöm és még le is nézem miatta,hogy azt hiszi,hogy ettől olyan nagyember lesz...

14/L

2011. aug. 13. 16:24
 19/22 anonim válasza:
Fúj.Semmivel nem leszel jobb pasi-.-" Ha azt érzed menő leszel tőle, akkor hajrá. De asse leszel.
2011. aug. 14. 00:23
 20/22 anonim ***** válasza:
sárgák lesznek a fogaid,a ruháidat moshatod kokólinóval,akkor sem fog kijönni belőle a szag, nem lesz étvágyad,az izmaid megplöttyednek, és a barátnőd se lesz hajlandó veled smárolni a frissítő leheletedtől.Ez kell? Ja persze a legfontosabbat pl a tüdőrákot nem is mondtam,de ez a te életed ahogy akarod.Majd felnősz,most ahogy elnézem még kisfiú vagy
2011. aug. 14. 03:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!