Jobb pasi leszek ha cigizek?
Kukkolj be egy talponálló-köpködő jellegű kocsmába, aluljáróba, hajléktalanszállóba: szerinted menők az ott cigizők???
99%-uk dohányzik, és férfi.
Nem tudom, mi az összefüggés, de az összes alkoholista is dohányzik.
Büdös száj, sárga fogak, már ami megmaradt, sz.r egészségi egészségi állapotról árulkodik az egész külsőd: tényleg, tök menő.
Legfeljebb pár agyhalott plázapi.csának lehet vonzerő, mert ő is bagózik, és így nem érzed smárolásnál, hogy büdös a szája. :)
Bocs, sorry és mea culpa, mert most lepontoznak a dohányzók, de sajna bennem él a sztereotípia, hogy művelt, értelmes, ápolt férfi nem dohányzik.
A csövesek, nyócáttalánosssaa rendelkező para.sztok, alkoholisták, és a szakmunkásképző "fenegyerekei", meg esetleg még a mucsai falu bikája dohányzik.
Nem leszel jobb pasi.akkor leszel jó pasi,ha sportolsz,egészségesen élsz,és így idősebb korodban is jól tudsz majd teljesíteni az ágyban,mert nem szűkülnek be a nikotintól a péniszed barlangos testei.nem éri meg az egészségedet kockáztatni azért,hogy pózer bohóc legyél,csakmert néhány lánynak vagány képet fest rólad ha cigizel,meg a média is ezt sulykolja bele az emberek fejébe,hogy milyen menő,meg laza dolog.
ne cigizz.30/F
Nem!Nem rég nyomult rám egy fiú és kérdezte hogy miért nem cigizek,meg mondta hogy gyújtsak rá,mondtam hogy nem,megkérdezte hogy miért nem,azt mondtam hogy undorító amikor büdös cigiszagú a szám.Többé nem kínálgatott:D
16/L
Nem tudom, hogy hány éves vagy, de úgy felképelnélek, hogy a takony menetet vágna a nyakadba, kicsiszivem ;DD
Elég fiatal és gyökér lehetsz ha ilyet kérdezel. Egy dohányzó csajnak még mindegy, de a legtöbb nem dohányzó lány/nő undorodik a büdöstől. (Y)
ne cigizz,mert mint mindenki írta ártasz magadnak....de ha ez még nem is hat meg,legaalább gondolj a körülötted lévőkre,ugyanis őket is mérgezed ezzel!:/
és nemtom h ki hogy van vele,de nekem pl alapkövetelmény egy pasinál,hogy ne cigizzen,ne legyen alkoholista....különben messziről elkerülöm és még le is nézem miatta,hogy azt hiszi,hogy ettől olyan nagyember lesz...
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!