Fiúk lepontoznátok a lábamat?
2011. aug. 10. 14:50
21/31 A kérdező kommentje:
kéziztem 3 évig 1 évig röpiztem általánosba 3 évig balettoztam 1 évig szertornáztam fél évig kosaraztam ja meg 2 évig judoztam szóval azért ne mond már hogy nem sportoltam semmit légyszi.
2011. aug. 10. 17:15
22/31 A kérdező kommentje:
ja meg 1-5.ig ritmikus gimnasztikáztam is..
2011. aug. 10. 17:16
24/31 A kérdező kommentje:
mért?
2011. aug. 10. 17:20
25/31 anonim válasza:
Mert úgyis azt hiszik, hogy nekik van igazuk.
Semmi baj a lábaddal. Nem különleges, de mutatós, és szép.
26/31 A kérdező kommentje:
De én azt nem értem hogy az ilyeneknek nincsenek testi hibái hogy így kritizálják a másikat?Én nem csak pozitív véleményt fogadok el sőt tök jó ha néha kapok negatívot is de azért ne ilyen hangnembe már..."-.-
2011. aug. 10. 17:24
27/31 anonim válasza:
6 pont, a második képen magassarkúval sokkal jobb így legyen 6,5. egyáltalán nem csúnya, csak nem is az a húde...
lehetne kicsit vastagabb, formásabb felfelé. szóval nem csúnya.
28/31 anonim válasza:
Harmadik: hát pedig egy szép láb is elég fontos. Szép láb nélkül a "segg" se ér sokat szerintem.
Amúgy egész szép szerintem. Hány éves vagy? 15?
29/31 anonim válasza:
Amúgy ha elkezdenél bicajozni, az javíthatna sokat sztem
30/31 anonim válasza:
Miért gondolod, hogy valami baj van a lábaddal? Nem túl vékony, nem túl vastag, nem görbe. Nincs vele semmi gond:)
A magassarkú pedig tényleg dob rajta:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!