Mi történik egy kollégiumi beköltözéskor, illetve a napján?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy mi történik akkor, amikor beérkezünk a kollégiumba (reggel10, 12kor pedig szülői, amin a gyerekeknek is ott kell lenni) attól kezdve egészen a nap végéig, mi történik? (már megvannak a szobatársak alias ismerősök) milyen programokat csinálnak nekünk? mennyi szabadidőnk van? a felsősök szívatják a gólyákat? (valamint még mellékbe ha nem baj megkérdezem azt is, hogy hajvasalásnál buktatok már le [mert ugye azt nem szabad-.-'], valamint a szobátokban kajálásnál?:))2011. aug. 9. 21:05
21/26 anonim válasza:
Nálunk a mosdóban lehet csak, a szobában nem-.-" de ettől függetlenül mindig a szobában használjuk :D
22/26 A kérdező kommentje:
Joy Turner. a kollégiumi szabályok mindenhol ugyan azok elméletileg (legalábbis én az exsulimban, Sopronban, és Pécsen is teljesen ugyan azt a nyomtatványt láttam, úgyhogy gondolom így van) úgyhogy 'legálisan' nem lehet hajat vasalni. :)
valaki meg tudja mondani, hogy hol lehet megnézni a privit? :$ mert még új vagyok:)
2011. aug. 12. 11:16
23/26 A kérdező kommentje:
nemszóltam, megvan :$:D:D
2011. aug. 12. 11:18
24/26 Joy Turner válasza:
Várjál! Most középiskolás kollégiumról beszélünk, vagy főiskolásról?? Egyébként meg szerinted hazudok?
25/26 A kérdező kommentje:
középiskolásról :)
dehogyis :D
lehet hogy úgy van, hogy van ahol nincs rá szabály, hogy nem lehet, van ahol meg van. :)
2011. aug. 12. 11:45
26/26 anonim válasza:
hahó kérdezőő! :D
nyugi, hajat vasalhatsz ahol akarsz, vízforralót, mindent a nevelők előtt használunk, csak reggel kell elpakolni, szobarend értékelésnél sokat számít ha elől hagyod az elektromos cuccaidat.. amúgy ki lesz a nevelőd, és melyik suliba jársz? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!