Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az ázsiai lányok miért csináln...

Az ázsiai lányok miért csinálnak magukról ilyen gusztustalan képeket?

Figyelt kérdés

Ezekre gondolok:

[link]

[link]

[link]

[link]

Lefelé tartják a fejüket, és jól kitágitják, kidülleszik a szemüket.Azt hiszik ez aranyos? Olyan irritáló fejük van ilyenkor..

2011. aug. 8. 13:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem ritkaság a nagy szem, ott ez a divat. Tudod "felragasztják" a szemhéjukat és akkor nagyobban tűnik, meg van ilyen műtét is elvileg amivel eltávolítják a szemük körül a bőrt, és ezáltal sokkal nagyobbnak tűnik a szemük.+kontaktlencse(manga eyes)+ smink...
2011. aug. 8. 14:41
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Ők gondolom az itteni anus mouthusban szenvedőket röhögik ki.

Itt a feltöltött virsliszájutánzás a menő, ott pedig a nagyszemű mangák utánzása.

2011. aug. 8. 14:53
 13/20 anonim ***** válasza:
85%
hát nemtom, az ázsiai lányok nagyon sokszor szépek. Circle Lens van a szemükön,ezért olyan durván nagy, és "félelmetes" Ez náluk ilyen hagyomány, lehet képviselnek valamilyen stílust (pl: Gyaru(Gal), ott a stílusban a nagy szemek előnyben vannak, illetve a ulzzang stílus.
2011. aug. 8. 15:03
 14/20 anonim ***** válasza:
38%

szerintem rondák az ázsiaiak, van egy kettő szép, de csak annyi mint magyarországon, akinek ilyen nagy szeme van, az már vagy photoshop, vagy át van műtve, japánoknál gyakori a műtét, meg a beültetett szemtágítók, plusz lencse,

mangákra akarnak hasonlítani, de a mangák amiket rajzolnak, azoknak sem ázsiai fejük van, és a legtöbbnek nagyon kicsi a melle, és szilikonozzák, az európai csajokra akarnak hasonlítani, sokuk ki is szőkíti a haját,

meg úgy festi h ne tűnjenek ázsiainak

az eu csajok a legszebbek, főleg a magyarok, meg a félvérek

2011. aug. 8. 15:24
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Igen,nekik nem tetszik a mandulavágású szemük,ezért akarnak minnél nagyobakat.Ezek már tényleg félelmetesek,de van amelyik még egész aranyos(nem ezek közt a képek között)

Én azért értékelem,hogy legalább nem k*vák,valóban nevettségesebb a sok kis tizen..és sajnos már huszonées lányka akiknek nincs pénzük ajakfeltöltésre,úgyhogy jobb híjján csücsörítenek és még azt hiszik ez menő.Engem ez idegesít.

Egyébként szerintem sok kiemelkedően szép japán nő van.

Szép a hajuk,bőrük és a szemük is tetszik.

21/L

2011. aug. 8. 18:50
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
tényleg rohadt irritáló,h ilyen fejeket vágnak be és azt hiszik,h cukik de nem csak az ázsiai lányok csinálják, nézz szét facebookon vagy bármilyen közzöségi portálon
2011. aug. 8. 22:23
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Magyar lányok között is van egy csomó ilyen képes, és nem csak az anime- és japánrajongók közt.

Nekem még mindig szimpatikusabbak, mint a seggszájú szolisok.

2011. aug. 9. 10:16
 18/20 anonim ***** válasza:
69%
Mert náluk az a divat, hogy egy lány minél kislányosabb, cukibb, elesettebb legyen. nem nőies, hanem kislányos. Szóval úgy akarnak kinézni, mint akik most léptek elő valami hülye rajzfilmből,egy tökéletes Hello Kitty-s világból.
2011. aug. 9. 10:32
 19/20 anonim ***** válasza:
Mert ott ez a divat, azért. Szerintük ez aranyos. És amúgy szerintem is, meg még jó pár ember szerint.. Különböző kultúrák, különböző ízlések és divatok, hogy mi csúnya/gusztustalan és mi nem az csak attól függ hogy kinek a szemszögéből nézzük.
2011. aug. 9. 11:43
 20/20 anonim ***** válasza:
figyelj, ez egy kölün stílus... ázsiai vagyok, de nem ilyen, viszont tökre meg tudom érteni.... mert hogy ugyebár természetesen pici a szemük és szeretnének nagyobbakat.... midnent megtesznek hogy elérjék... meg Ázsiában nem az a "nő" akinek legalább B-s mellei vannak, 170-180cm magas, tökéletes modellalkata van, feltöltött ajka, hanem akik kislányosak.... én is most próbálok minnél cukibb lenni, de persze nem viszem így túlzásba.... ők egy kicsit túljátszák az egészet, ennyi
2012. febr. 26. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!