Az ázsiai lányok miért csinálnak magukról ilyen gusztustalan képeket?
Ezekre gondolok:
Lefelé tartják a fejüket, és jól kitágitják, kidülleszik a szemüket.Azt hiszik ez aranyos? Olyan irritáló fejük van ilyenkor..
Ők gondolom az itteni anus mouthusban szenvedőket röhögik ki.
Itt a feltöltött virsliszájutánzás a menő, ott pedig a nagyszemű mangák utánzása.
szerintem rondák az ázsiaiak, van egy kettő szép, de csak annyi mint magyarországon, akinek ilyen nagy szeme van, az már vagy photoshop, vagy át van műtve, japánoknál gyakori a műtét, meg a beültetett szemtágítók, plusz lencse,
mangákra akarnak hasonlítani, de a mangák amiket rajzolnak, azoknak sem ázsiai fejük van, és a legtöbbnek nagyon kicsi a melle, és szilikonozzák, az európai csajokra akarnak hasonlítani, sokuk ki is szőkíti a haját,
meg úgy festi h ne tűnjenek ázsiainak
az eu csajok a legszebbek, főleg a magyarok, meg a félvérek
Igen,nekik nem tetszik a mandulavágású szemük,ezért akarnak minnél nagyobakat.Ezek már tényleg félelmetesek,de van amelyik még egész aranyos(nem ezek közt a képek között)
Én azért értékelem,hogy legalább nem k*vák,valóban nevettségesebb a sok kis tizen..és sajnos már huszonées lányka akiknek nincs pénzük ajakfeltöltésre,úgyhogy jobb híjján csücsörítenek és még azt hiszik ez menő.Engem ez idegesít.
Egyébként szerintem sok kiemelkedően szép japán nő van.
Szép a hajuk,bőrük és a szemük is tetszik.
21/L
Magyar lányok között is van egy csomó ilyen képes, és nem csak az anime- és japánrajongók közt.
Nekem még mindig szimpatikusabbak, mint a seggszájú szolisok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!