Egy teltebb lány már nem is lehet vonzó?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy az egyik barátnőm 4 hónapja kezdett el szedni egy gyógyszert,amitől eléggé meghízott (ritka betegség és ez az egyetlen gyógyszer rá). Mindig is vékony lány volt, de mostanra a 165 centijéhez 78 kg lett. Teljesen el van keseredve, mert azóta a pasik nem környékezik meg úgy mint régen, amit nem értek, mert attól függetlenül, hogy teltebb lett, nagyon különleges lány (vörös haj, tengerkék szemek, gyönyörű mosoly). Nem az a "kövér" lány,nagyon szép arca van, formás teste. Pasik/ csajok, ti hogy látjátok ezt? Egy teltebb lány nem is lehet vonzó?2011. aug. 7. 19:32
11/12 anonim válasza:
Szerintem a számok sokszor félre vezetik az embereket. Nekem is van egy barátnőm, akinek hasonlóak az arányai, mégis egy nagyon VONZÓ lány. Van is barátja. Szerintem az a lényeg, hogy ha tényleg nem tud ellene mit tenni, akkor próbálja meg elfogadni magát! És ha neki ez sikerül, akkor a kisugárzása is meg fog változni, amit a pasik is érezni fognak! Én a barátnőmet mindig megdicsérem, ha csinos/szép a haja/ a sminkje, együtt megyünk vásárolni és mindig megmondjuk egymásnak, hogy mi előnyös és mi nem!
Segíts neki! :)
12/12 anonim válasza:
Napi 25 ilyen kérdést tesznek fel, és nem hiszem, hogy nem értenék, azt hogy telt lány is lehet vonzó de sok dologtól függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!