Kéne fogynom? (lennt)
Inkabb el kellene kezdened alakformalo tornakat csinalni.
Egyreszt azert, mert a suly leirva alig jelent valamit, ha epp nem ott vannak azok a kilok, ahol a helyuk lenne, tehat ha aranytalan vagy esetleg, vagy mondjuk nem igazan van izom a labadon, es nincs meg a formaja, nincs ive, puha tapintasu a derekad, combod, karod. (nem noiesen puha, hanem tulsagosan puha.)
De vekony lanyokon is csunyan mutat pl a narancsbor.
Nem azt mondom, hogy te ilyen vagy.
Lehet, hogy minden OK, de mentalian nem vagy elegedett magaddal.
A torna ezen is segit, jol erzed magad utana, buszke leszel magadra, mindent sokkal jobbnak latsz, a kisugarzasod is jobb lesz.
Ez itt a lenyeg.
Egyebkent en 178 cm-hez vagyok 60-61 kg jelenleg, de van rajtam izom, szinte minden nap tornazom es kifejezetten vekony vagyok. Valahol a vekony es a sovany kozott helyezkedem el, meg szeretnek formalodni kicsit.
Telen meg 56-57 kg kozott voltam mozgas nelkul, akkor durvan sovanynak tuntem, de a combom tapintasa meg nagyon rossz volt, puha volt, szinte rezgos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!