Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kéne fogynom? (lennt)

Kéne fogynom? (lennt)

Figyelt kérdés
180 cm és 66 kg vagyok, de olyan dagadtnak érzem magam, mint a fene.:D Néha szoktam futni, sétálni pedig rendszeresen és sokat.
2011. aug. 7. 18:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Így leírva a súlyod teljesen jó, sőt még picit kevésnek is tűnik a magasságodhoz. Látni kéne. Meg az sem mind1, hogy fiú, vagy lány vagy e. Mert ha fiú, akkor szerintem kifejezetten kevés is ez a súly.
2011. aug. 7. 18:50
 2/5 A kérdező kommentje:
Jajj bocsi, az lemaradt, hogy lány vagyok.:)
2011. aug. 7. 18:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Akkor is jó szerintem:D Én "csak" 172 cm vagyok és 61 kg és mindenki soványoz...Pedig nem vagyok az, de dagadt sem.
2011. aug. 7. 19:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pont jó,bár mi azt nem tudhatjuk,hogy oszlik el rajtad a felesleg.
2011. aug. 7. 19:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Inkabb el kellene kezdened alakformalo tornakat csinalni.

Egyreszt azert, mert a suly leirva alig jelent valamit, ha epp nem ott vannak azok a kilok, ahol a helyuk lenne, tehat ha aranytalan vagy esetleg, vagy mondjuk nem igazan van izom a labadon, es nincs meg a formaja, nincs ive, puha tapintasu a derekad, combod, karod. (nem noiesen puha, hanem tulsagosan puha.)

De vekony lanyokon is csunyan mutat pl a narancsbor.

Nem azt mondom, hogy te ilyen vagy.

Lehet, hogy minden OK, de mentalian nem vagy elegedett magaddal.

A torna ezen is segit, jol erzed magad utana, buszke leszel magadra, mindent sokkal jobbnak latsz, a kisugarzasod is jobb lesz.

Ez itt a lenyeg.

Egyebkent en 178 cm-hez vagyok 60-61 kg jelenleg, de van rajtam izom, szinte minden nap tornazom es kifejezetten vekony vagyok. Valahol a vekony es a sovany kozott helyezkedem el, meg szeretnek formalodni kicsit.

Telen meg 56-57 kg kozott voltam mozgas nelkul, akkor durvan sovanynak tuntem, de a combom tapintasa meg nagyon rossz volt, puha volt, szinte rezgos.

2011. aug. 7. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!