31/38 anonim válasza:
Szerintem meg nem nagy szám. Ilyen csajokkal tele vannak a pesti szórakozóhelyek. A feje nem csúnya, de nem is kiemelkedő szépség. Az alakjából meg annyi látszik, hogy vékony. Nem látszódnak az arányok, a formák, úgyhogy erről nem tudok nyilatkozni.
32/38 anonim válasza:
10/6, egyetértek azzal, hogy budapest éjszaka tele van ugyanilyen csajokkal. és csúnya a szemöldöke. ellenben szép vékony lábai vannak :)
33/38 anonim válasza:
... ismerem az esztert... akkora r.i.banc, hogy hihetetlen,egyébként tök átlag csaj, elől deszka, hátul léc...
és nyávog :S
ja meg van neki a huga is a kriszti ... :SSS
egykét haverom már jól meg is húzta eszterke drágát... de megérdemli...
34/38 anonim válasza:
Már írtam egy választ, de most megkérdezném, hogy hány éves? Amúgy ha a szórakozóhelyeken minden csaj így néz ki, akkor azt hiszem én lehúzhatom a rolót..:D
35/38 A kérdező kommentje:
17 éves
2011. aug. 7. 09:40
36/38 anonim válasza:
22 körül saccoltam volna, de hát oké :D
37/38 anonim válasza:
a feje sztem nem szép. mikor megnyitottam a képet azon tetszett, de ezen [link]
na, nekem nem tetszik, olyan ellenszenves
38/38 anonim válasza:
1...
Tucat, tömeg, unalmas, és amit sugároz az elrettentő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!