Rihanna vagy Shaikra?
Figyelt kérdés
Melyik nő tetszik jobban ?
Rihanna:
Shaikra: [link]
Szerintem RIHANNA szebb , és szánomra Rihanna a legszebb nő a Földön akit valaha láttam !:DDDD
Shaikra valamiért nem tetszik !
Vélemények ?:O:D
2011. aug. 4. 22:07
1/36 anonim válasza:
Shakira! Rihanna szerintem csúnyácska...
3/36 A kérdező kommentje:
Miért lenne csúnya ?:O
2011. aug. 4. 22:11
5/36 anonim válasza:
bár lány vagyok, egy ép eszű pasi shakirát választaná. :) rihanna is szép, de shakira még így is szebb és különlegesebb, illetve úgy hallottam sokat jótékonykodik. :)
6/36 A kérdező kommentje:
háát sajnálom h az eddigi válaszok Shakirára mentek .
szerintem sokkal szebb rihanna a bőre, az arca, a teste ,a haja . mindene szebb szerintem :D
16/F
2011. aug. 4. 22:14
7/36 anonim válasza:
Fura alakú a szája,meg a szeme. És láttad már smink nélkül?
8/36 anonim válasza:
kit érdekel hogy mennyit jótékonykodik? :D nem az volt a kérdés melyik a joszivübb PENDEJO
9/36 A kérdező kommentje:
láttam már smink nélkül és akkor se volt csúnya . De már nem tudom melyik kép az .. Jó most benyomsz ide egy téleg nem szép képet .De smink nélkül is tud szép lenni ..
2011. aug. 4. 22:17
10/36 anonim válasza:
Shakira gyönyörű!Aki rá azt mondja hogy csúnya arra én sem tudok mit mondani!Rihanna is szép!Na de Shakira szerintem a kettőt össze sem lehet hasonlítani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!