Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nyugtassatok meg! Barna...

Nyugtassatok meg! Barna hajjal is tetszhetek valakinek?

Figyelt kérdés

14 évesen a barna hajamat leszivattam szőkére, és 3 évig szőke is maradtam. Sajnos nagyon tönkretette a hajamat, nem nő, meg töredezik, úgyhogy kb. 1 hete befestettem az eredetivel megegyező színre, és hagyom lenőni barnán.

Ugye azelőtt nem igazán érdekeltek a pasik, úgyhogy csak szőkén voltak kalandjaim, kapcsolataim... és tudom, hogy ebből pár kifejezetten a szőkeség miatt. Most, hogy barna vagyok , kicsit lesüllyedt az önbizalmam, és félek hogy nem fogok kelleni így senkinek : ( Persze minden barátom mondogatja hogy jól áll (mégiscsak ilyen lennék eredetileg), de már olyan véleményt is kaptam, hogy szőkén sokkal jobban néztem ki.

Nem nézek ki rosszul, de nem vagyok egy bombázó típus, és barnán olyan átlagosnak érzem magam.

Nem tudom mit csináljak. Azért érzek így, mert még nagyon új? Szőküljek vissza (és tegyem tönkre a hajam), vagy úgyis megszokom majd? Vannak olyan fiúk, akik kifejezetten a barnákat szeretik?

2011. aug. 4. 16:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

de hülye vagy :D

tudod te,néhányan mit meg nem tennének barna hajért??

inkább néznéd meg az enyémet,szőkésbarna lenne,de szerintem inkább szürke...szóval nagyon jó

ha egy fiú szeret,nem azért fog szeretni,mert most szőke vagy vagy mondjuk kék a szemed,vagy sárga a fogad....mondjuk a legutolsó miatt tényleg undorító lennél,de ...érted :D

szóval nyugi,biztos lesz barátod :)

13l

2011. nov. 18. 17:44
 12/12 anonim ***** válasza:

Én igazából letojom, hogy kinek milyen a haja. :o

Szeretem a szőkét is, barnát is, feketét is. Sokan direkt arra mennek, hogy szöszit szerezzenek. Aztán volt olyan agymosó hullám is, hogy a barna volt a divat.

tldr: nekem kellenél barnán :)

2014. nov. 28. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!