Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fület lyukasztok, hogy csináljam?

Fület lyukasztok, hogy csináljam?

Figyelt kérdés
Ötletek, tippek, trükkök, hisztirohamok, leidiótázás, minden jöhet. Főként az hogy hogy tegyem be a fülbevalót miután lyukasztottam, hogy érzéstelenítsem, hogyan fertőtlenítsem?
2011. aug. 3. 19:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hát ezt még nem próbáltam!!!De viszont láttam egy filmben!

Tegyél a füled alá almát(nem egy egészet vágd fel)

Bár nem tudom minek,de azért tedd oda a filmbe is így volt!

Fogj egy varrótűt és szúrd át a füled,gondold azt,hogy az almába szúrod bele(mert végülis tényleg abba szúrod,csak ugye keresztül megy a füleden is) aztán húzd ki és kész...

Ha nagyon fáj és nagyon vörös,kend be Betadinnal,hogy ne fertőződjön el... Ha nem mered menj el és lövesd ki! :)

2011. aug. 3. 21:48
 12/12 anonim ***** válasza:
Heh... :D én is magamnak szúrtam... sőt, mindkét oldalon kettőt is. sima varrótűvel. fertőtlenítőként arcszesz, sósborszesz, aztán oxycort spray... egy ideig fájt, dee aztán ennyi. arra figyelj, hogy bizsut netegyél bele, kizárólag aranyat, vagy olyat, amit bír a füled.
2011. aug. 3. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!