Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon dagi vagyok?! Undorító...

Nagyon dagi vagyok?! Undorító ez az alak? Kép

Figyelt kérdés

[link]

[link]

18/L

2011. aug. 2. 14:13
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
húú köszönöm a válaszokat :)
2011. aug. 2. 16:58
 32/42 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyan így nézek ki, csak 158 centis kivitelben. Nekem picit nagyobb a cicim.

Amit én gondolok?? Kit érdekel?! Halló ha valakinek megtetszel valószínűleg észre veszi, hogy milyen az alakod! Aki pedig arra megy, hogy úristen nem 65kiló hanem 72 arra szakadjon rá az égbolt!

2011. aug. 2. 18:23
 33/42 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ilyen alakom van, nem mondom, hogy pár kg-t nem adnék le, de nem érzem undorítónak.
2011. aug. 2. 18:50
 34/42 anonim ***** válasza:
72%

Egyáltalán nem vagy undorító. Szerintem főleg a derék-has tájról kéne fogynod, esetleg karodról, és én a helyedben célzott gyakorlatokat csinálék oda, igyekeznék egészségesen étkezni, és sok folyadékot inni, meg tudod az is fontos, hogy mondjuk este 6 után ne egyél meg ilyesmi, de nem csinálnék ezeken túl semmi drasztikusat. Én látom, hogy kis telt meg duci vagy, de tök szép arányosan oszlanak szerintem el a testeden a kilók, egyáltalán nem vagy undorítóan dagadt, ez az alkat szerintem sokkal inkább a kellemesen telt kategória. Szerintem tök szép formája van pl a lábaidnak, nincs miért szégyenkezned. És szerintem egyáltalán nem kicsik a melleid sem az alakodhoz.

És még annyi hogy ráadásul tök előnyösen öltözöl az alakodhoz, szóval ennyi, szerintem teljesen jól nézel ki, akinek csak a csontrakéta nők tetszenek vagy azt hiszik ott megáll az élet bekaphatják. Pedig én is nagyon vékony vagyok de már engem húz fel az, hogy normális alakú nők azt hiszik csúnyák azért mert az általános mánia az hogy egy nő nézzen úgy ki mint egy girhes agár: (

2011. aug. 3. 19:27
 35/42 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Két hónapja én is ilyen alakkal kezdtem. Azóta leadtam már 5 kilót, és nagyon sokat feszesedett a popsim és a combom. A hasammal nem nagyon tudok mit kezdeni, csinálom a gyakorlatokat, laposabb is lettem, csak valahogy mégsem az igazi még. Azt mondják futással megy csak le. Hát nem tudom. Két hónapja 31-es ruhát hordtam. Ma pedig vettem két 29-es nadrágot! ;) Nagyon örültem neki.
2011. aug. 5. 10:22
 36/42 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyáltalán nem vagy kövér, tényleg max. 5 kg-ot kéne leadnod :) Amúgy meg én is rohanok az Ázsia centerbe a második képen látható ruháért. Imádom :DDDDD
2011. aug. 5. 11:57
 37/42 anonim ***** válasza:
Nekem azt nehogy bemeseld hogy te evekig futottal. Persze 10 percet lehet lefutottal egy nap,de az tuti hogy "evekig nem futottal es nem sportoltal". Ha igy lett volna most nem igy neznel ki. De amugy szerintem ha elkezdenel futni biztos hogy rovid idon belul a labaid sokkal vekonyabbak lennenek,es az uszogumi is lemenne.
2011. aug. 5. 12:04
 38/42 anonim ***** válasza:
Szerintem egy 5 kilót fogynod kéne,mert ez nem egy átlagos alak,hanem teltebb,húsosabb.vastagok a combjaid,a karod,úszógumid is van.Látszik,hogy nincs sportos múltad,mert feszes sem vagy.
2011. aug. 5. 12:19
 39/42 A kérdező kommentje:

Hát pedig ha hiszitek ha nem versenyszerűen futottam és kosaraztam :) Csak sajnos 2 éve abba kellett hagynom, és azóta nézek ki így :(

Köszönöm a válaszokat!

2011. aug. 5. 12:29
 40/42 anonim ***** válasza:
őszinte leszek hozzád, szerintem messze nem vagy dagi, és nem vagy undorító, csini vagy, de szerintem a saját érdekedben is fogyhatnál 5 kilót kb. te is jobban éreznéd magad szerintem.. én is ezen vagyok.. :D
2011. aug. 5. 13:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!