Hát az a tundra bugyi nagyon gáz 18 évesen XD
Van felesleg így rajtad, így jobban látszik, sportolj vmit, kisebb fogyókura sem árt :D
De durva, a lábaim pont ilyenek, mint neked... Kicsit rövidek és vastagok, de ha szép barna, és magassarkúba bújok, akkor jól néz ki. Illetve nem tudom, mennyit sportolsz, de fontos, hogy ne légy plöttyedt.
Szerintem ez még bőven nem az undorítóan dagadt kategória, és ha jól öltözködsz, akkor ki tudod hozni a maximumot.
Szerintem nem vagy undorító,de derék és combtájon lenne még mit faragni.Sport,egészséges étrend stb. amit a többiek is mondtak.
21/L
amúgy ez tanga :))
köszönöm a válaszokat. Csak az a baj, hogy én évekig futottam és redszeresen sportoltam, és nem ment le a háj róla, hanem ál ment az izom :( sokkal nehezebb lettem mint voltam :/ amúgy 170 cm vagyok és 72 kg
Szerintem pont alakhoz illően öltözködsz. Amúgy van rajtad mit fogni, de azok közé tartozol, akiknek ez jól is áll. A derekad nem olyan szép, arra dolgozz, lábaidról is mehet le. Amúgy nekem is ugyanolyan lábam van, mint neked, szóval én is azzal szenvedek.
Azt esetleg meg tudod mondani, hol vetted a második képen látható ruhádat? Tetszik.:$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!