Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon dagi vagyok?! Undorító...

Nagyon dagi vagyok?! Undorító ez az alak? Kép

Figyelt kérdés

[link]

[link]

18/L

2011. aug. 2. 14:13
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
45%

Hát az a tundra bugyi nagyon gáz 18 évesen XD

Van felesleg így rajtad, így jobban látszik, sportolj vmit, kisebb fogyókura sem árt :D

2011. aug. 2. 14:50
 12/42 anonim ***** válasza:
100%

De durva, a lábaim pont ilyenek, mint neked... Kicsit rövidek és vastagok, de ha szép barna, és magassarkúba bújok, akkor jól néz ki. Illetve nem tudom, mennyit sportolsz, de fontos, hogy ne légy plöttyedt.

Szerintem ez még bőven nem az undorítóan dagadt kategória, és ha jól öltözködsz, akkor ki tudod hozni a maximumot.

2011. aug. 2. 14:50
 13/42 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy te láttál e már tundrabugyid, de a tundrabugyi belül bolyhos, mint a régi melegítők, malac-rózsaszín, leér combközépig.jó nagy. derékon gumis.
2011. aug. 2. 14:54
 14/42 anonim ***** válasza:
100%
hát én valami szörnyűségre számítottam azok alapján,amit leírtál :)) nem, egyáltalán nem vészes..pár kilót leadhatnál és teljesen jó leszel :)
2011. aug. 2. 14:56
 15/42 anonim ***** válasza:
80%
Csipőformám nekem is kb. ilyen. Van rajtad egy pici felesleg, de szerintem jó alakod van, nincs ezzel gond! Sokkal jobb így, mintha deszka lennél.
2011. aug. 2. 14:57
 16/42 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem vagy undorító,de derék és combtájon lenne még mit faragni.Sport,egészséges étrend stb. amit a többiek is mondtak.

21/L

2011. aug. 2. 14:58
 17/42 anonim ***** válasza:
78%
Nem tundrabugyi az...-.-" Istenem már mindenkinek csak tangát kell hordani? Ajj.. Hát így fehérneműben jobb az alakod, csak az a baj hogy nincs meg a derékvonalad, amúgy nem tetszik, de én kövérebb voltam és futottam, az a legjobb. Egyél rendesen de fuss. Milyen magas vagy? Kg? Nem muszáj válaszolni.
2011. aug. 2. 14:59
 18/42 A kérdező kommentje:

amúgy ez tanga :))

köszönöm a válaszokat. Csak az a baj, hogy én évekig futottam és redszeresen sportoltam, és nem ment le a háj róla, hanem ál ment az izom :( sokkal nehezebb lettem mint voltam :/ amúgy 170 cm vagyok és 72 kg

2011. aug. 2. 15:03
 19/42 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem pont alakhoz illően öltözködsz. Amúgy van rajtad mit fogni, de azok közé tartozol, akiknek ez jól is áll. A derekad nem olyan szép, arra dolgozz, lábaidról is mehet le. Amúgy nekem is ugyanolyan lábam van, mint neked, szóval én is azzal szenvedek.

Azt esetleg meg tudod mondani, hol vetted a második képen látható ruhádat? Tetszik.:$

2011. aug. 2. 15:09
 20/42 anonim ***** válasza:
38%
Olyan furcsa képen alacsonynak tűnsz és pedig nem is vagy az:O Azt hittem hogy olyan 160 cm vagy:ÖHát én 168 vagyok és 63 kg, bár ha 72 kg vagy és még így sincs rossz alakod, azért mondtam hogy nem tetszik mert picinek találtalak. Én 73 kg voltam:D 1 évembe telt hogy idáig lefogytam, de hát megérte:) Kétnaponta 40 perc futás, meg egy kis torna. Én azt csinálom.
2011. aug. 2. 15:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!