Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Levágattam a hajm, nem tetszik...

Levágattam a hajm, nem tetszik, segítség, mit tegyek? :SS

Figyelt kérdés
Istenem annyira ideges vagyok,a hátam végéig érő hajam volt és a fodrászzal félreértelmeztük egymást,szóval most nyakig érő hajam lett és annyira nem tetszik!!!És többen is mondták,hogy a hosszú jobban állt,vagyis csak annyi a pozitívum,hogy aranyosabb lett a rövidebb hajjal az arcom állítólag,meg nem anynira hosszúkás...Szerintetek mennyi ideig nő meg stabilan vállig érőig?Egy hónap elég lesz?Az a ciki,hogy pont most megyek gimibe:((Meg nem a fodrász hibája volt én magyaráztam félre és áhh dühös vagyok magamra :((
2011. aug. 1. 20:29
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Figyelj...most tényleg csak annyi tennivalód van,hogy megnyugodsz..én is jártam már így:S

az első amit tettem,hogy(az én esetemben ill. megítélésem szerint) előnytelen frizurából próbáltam,valami divatosabbat,"fazonosabbat" csináltatni...

itt egy csomó jó fotó:van kevésbé rövid,rövidebb...stb.

[link]

[link]

....és a végére hagytam a legjobbat:D

amit egyszer majd talán ha rövid lesz a hajam bevállalnék az az ,hogy begöndörítem!állati szexi tud lenni,az egyik kedvenc képem is az 50' éveket idézi,imádom!: [link]

és még: [link]

[link]

Na???;D

2011. aug. 1. 21:16
 22/33 anonim ***** válasza:

És persze van "instant" megoldás is...a póthaj,aminek egyáltalán nem vagyok a híve és nem is olcsó,viszont talán ezzel lehet a leggyorsabban orvosolni a "hosszú haj problémát"... [link]

előző voltam(21:16)

2011. aug. 1. 21:19
 23/33 anonim ***** válasza:

Én vagyok aki azt írta,hogy a hosszú se lehetett jobb.

De tévedtem,sokkal jobb.Hát a póthaj nem olcsó dolog ha szépet akarsz,az meg nem ér semmit ami műhaj és csak feldobod,elég igénytelen.

Tényleg lehet ebből a rövidből is szebb formát alakítani és ne menj ehez a fodrászhoz,mert ez olyan semmilyen haj lett.

2011. aug. 1. 21:22
 24/33 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsokat :) hát,sztem balatoni táborra meghagyom és ha úgy van gimis táborra póthaj.:Dde fogalmam sincs,én nem nagyon bírom ://kellet fölhívni a figyelmem a hibáira :D
2011. aug. 1. 21:23
 25/33 anonim ***** válasza:
jajj már..szép vagy ezzel a hajjal is!!!:) én a helyedben ebből az új hajból hoznék ki vmi fazont..mert ez semmi..és egy jó fazonú rövidebb haj is van olyan jó mint egy hosszú!!!:) de tény h gyönyörű hosszú hajad volt..és még lesz is..legalább most míg növesztesz tudsz kísérletezni fazonokkal!!! legyél pozitív..:)
2011. aug. 1. 21:34
 26/33 anonim ***** válasza:

Ajj neharagudj de ez tényleg nagyon nem lett jó, nem is előnyös. Hosszú hajjal gyönyörű voltál.

De ne aggódj, figyi vannak ikk tiszta jó rövid hajak is, amit előbbi válaszoló linketl azok is jók és én is linkelek még.

[link]

[link]

[link]

2011. aug. 1. 22:04
 27/33 anonim ***** válasza:

Nekem rohadtul nem tetszik, olyan semmilyen.

Vagy veszel ricinusolajat és hasonlót, ami serkenti a hajnövekedést vagy vársz, míg nő.

1 hónap alatt nem fog olyanra megnőni, mint volt.

Egyébként én a helyedben valami normálisabb fazont csináltattam volna, ez így olyannak tűnik nekem, mintha le lett volna vágva 2-3 hónapja és most megnőtt.

2011. aug. 2. 00:47
 28/33 anonim ***** válasza:
én árulok póthajat, írj ....szerintem hosszabb sokkal jobb volt :)
2011. aug. 2. 01:33
 29/33 24/L válasza:

Csak nekem tűnt fel, hogy az első képen tényleg úgy néz ki mint egy leendő gimis, az utolsón meg egy végzős gimis? (Gondolom szalagtűzős/keringős kép) Nekem ez valahogy nem jön össze....... Nem ugyanaz a lány....

Illetve a kérdésben is írta, hogy most megy gimibe??

2011. aug. 2. 11:40
 30/33 anonim ***** válasza:

Hát figyelj..néhány válaszolónak igaza van..próbálj meg valami jobbat vágatni.. én is levágattam másfél éve.. nekem is elég hosszú volt már,de újat akartam.. szóval nekem ilyen lett..

[link]

válassz valami olyat mi illene az arcodhoz..és ne izgulj.. a haj megnő.Nekem alapból nagyon lassan nő a hajam és hozzá mindig vágattam vissza ahogy csúnyán nőtt.. talán 4-5 hónapja ,hogy nem vágatom és baromi gyorsan elkezdett visszanőni..

[link]

FÉL év alatt a tied is meg fog nőni akkorára ,hogy tetszeni fog.

2011. aug. 2. 12:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!