Levágattam a hajm, nem tetszik, segítség, mit tegyek? :SS
Figyelt kérdés
Istenem annyira ideges vagyok,a hátam végéig érő hajam volt és a fodrászzal félreértelmeztük egymást,szóval most nyakig érő hajam lett és annyira nem tetszik!!!És többen is mondták,hogy a hosszú jobban állt,vagyis csak annyi a pozitívum,hogy aranyosabb lett a rövidebb hajjal az arcom állítólag,meg nem anynira hosszúkás...Szerintetek mennyi ideig nő meg stabilan vállig érőig?Egy hónap elég lesz?Az a ciki,hogy pont most megyek gimibe:((Meg nem a fodrász hibája volt én magyaráztam félre és áhh dühös vagyok magamra :((2011. aug. 1. 20:29
11/33 anonim válasza:
Hát szerintem elég rossz lett,de hosszú hajjal sem lehetett sokkal jobb.Dobd fel az arcod egy kis sminkel.
12/33 anonim válasza:
Figyi, kellene egy "előtte" kép is, mert mi így nem tudjuk összehasonlítani.
13/33 A kérdező kommentje:
sztem nem javítana rajta,ilyen az arcom és kész XD tudom,hogy nem szép,de azért [link]
itt mégis csak jobban néztem ki valamivel ://
2011. aug. 1. 21:04
14/33 anonim válasza:
Hát ha őszinte akarok lenni szerintem se túl jó..:/ Neked inkább egy fufru állna jól..
15/33 anonim válasza:
mármint egy teljes fufru nem ilyen fél oldalas
16/33 anonim válasza:
Úristen.!!!! nagyon szép vagy! Nagyon bánhatod ne haragudj!!! Mit nem adnék egy ilyen szép hosszú hajért!!
17/33 A kérdező kommentje:
szerintem egyáltalán nem vagyok szép,de a hajam írtózatosan bánom,basszus mit csináljak??vegyek műhajat és azt rakassam föl??://pl c&a-ban is láttam 500 ft egy egész nagy tincs
2011. aug. 1. 21:07
18/33 anonim válasza:
úristen,a hosszú hajas tényleg ezerszer jobb volt. a mostani képet össze hasonlítva a régivel, ég és föld :O
19/33 anonim válasza:
hát próbáld meg mindenképp mert ez így nem valami szép..:/ gyerekesebb az arcod tőle vagy nem tudom..
20/33 anonim válasza:
Második képen nagyon szép vagy. :)
Szerintem nem rossz a rövid haj se,csak az első és a második kép között nagy különbség van,ezért tűnik csak úgy,mintha ott sokkal jobb lenne.Ha rövid hajjal is szépen ki lennél festve,szemüveg nélkül ilyen szép ruhában felöltözve,mint a második képen,akkor biztosan igy rövidebb hajjal is szép lennél,nyugi. :)
Addig is kitartást,amig megnő a hajad!(Én is jártam már igy,nekem még rövidebbre lett nyirva a hajam,mint neked.De megnőtt és mostanra hátközépig érő hajam van.)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!