Szerintetek is gáz ha egy fiúnak vastagak az ajkai?
Figyelt kérdés
sztem nemcsag gáz hanem hombáros is :S2011. aug. 1. 19:59
2/15 anonim válasza:
vagyis nem gáz, hanem tök jó, szexi
4/15 anonim válasza:
nekem tetszik! :)
a fogorvosomnak is ilyen van, annyira helyes pasi! :)
5/15 anonim válasza:
Nekem régebben nem tetszett, de micsoda véletlen, a mostani szimpátiámnak eléggé vastagok az ajkai. Rocker, van kis szakálla is, meg ugy is öltözködik. Nála rendesebb gyereket nem ismertem eddig. De mostmár eltértem a témától, hajjaj O.O
6/15 anonim válasza:
szerintem amit a természet adott, az nem lehet gáz.:)
7/15 anonim válasza:
Nekem van egy ismerősöm és nagyon ronda,de neki tényleg nagyon nagy ajkai vannak
8/15 anonim válasza:
nekem rohadtul nem jön be..:/ Jobban szeretem a formás férfi szájat nem pedig a vastagot..:/
9/15 anonim válasza:
a fiúnak aki tetszik nekem, neki is pont vastagak az ajkai.. és pont emiatt tetszik úgy az arca, meg persze a szemei miatt is *.*
szóval nem gáz, nekem meg még sok-sok lánynak nagyon is bejön ez, sőt, ettől lesz különlegesebb az arcod :)
(csak megsúgom, így szebben tudsz mosolyogni is, mint egy vékonyajkú pasi :)
10/15 anonim válasza:
Nem gáz, csak nem néz ki jól. Ahogy lányon sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!