Szerinted jól nézek ki? 10-es skálán hány pontot érnék el?
Szerintem olyan 10/7.
Látszik, hogy még fiatal vagy, sokat fogsz változni. Az a -3 nálam a "stílusod" miatt van pl.: tömegfrizura, tucatcuccok (főleg az a leopárdmintás minősíthetetlen gusztustalanság a 2. képen :O). Mire felnősz és kialakul egy saját stílusod, szerintem nagyon csinos nő leszel. Egyébként nem áll olyan rosszul ez a haj, csak frusztráló, hogy minden 2. lánynak ilyen van.
Viszont tényleg nagyon szép szemed van és kedves arcod :)
az újabb képekbe kicsit csalódtam kicsit.
Amikor az első 3 képet láttam , körülbelül annyi tanácsot adtam volna, hogy a hajad próbáld megnöveszteni illetve picit visszavágni a végeiből + a szemöldököd kikell szedetni kozmetikussal,mert vastag, és hihetetlenül tudja rontani az "összképet" más bajom nincs veled, a frisebb képek tényleg nem sikerültek jól, elvesztetted ott a "bájad" én szerintem.
ui: azt a fekete csillivilli felsőt hanyagold! :D
10/7 Van benned valami egyedi és smink nélkül is szép vagy.
Amit a szemöldöködre mondtak nehogy kiszedd mert undorító amikor visszarajzolják ceruzával,csak ritkítsd meg és szép lesz ha zavar.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!