Miss sporty. Hogyan ejted?
Figyelt kérdés
2011. júl. 30. 18:59
12/19 anonim válasza:
mis(s)z szpo(r)ti/misszpo(r)ti, szerintem tökmindegy, meg fogják érteni, ejtsd úgy, ahogy gondolod... Amúgy kedves "missz szpóti" biztosan native speaker, ő már csak így nyomja, és lássuk be, kellően szerény is.
17/19 anonim válasza:
Missz szporti.
Amúgy a "missz szpóti" is egy nagy hülyeség..
A fordítón nem "missz szpóti"-t mond, inkább Te, Kedves "Missz Szpóti" mosd ki a füled és hagyd ezt abba mert senki sem kíváncsi az beképzelt hozzászólásaidra.
18/19 anonim válasza:
missz szpordí...szerintem ez áll hozzá a legközelebb,de lehet,hogy én is rosszul hallom...
19/19 anonim válasza:
Én amikor csak beszélek róla Misz Sportinak mondom, és rohadtul nem érdekel hogy kell ejteni, mindenki tudja miről van szó. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!