Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az Avonnak meg az Oriflame-nek...

Az Avonnak meg az Oriflame-nek nem az a lényege, hogy házhoz hozzák?

Figyelt kérdés
2011. júl. 29. 19:18
 1/7 anonim ***** válasza:
hát házhoz is viszik meg el lehet érte menni a boltba.viszont ha szállítást kérsz akkor lehet az hogy házhoz(ha nem érted el az 5000 ft-ot,akkor +750 ft szállítási költség) és lehet az hogy egy postára szállítják amit te választasz.(ha nem éred el az 5000-et akkor 450 ft a szállítási költség.)ha eléred az 5000-et ingyenes :) remélem tudtam segíteni :)
2011. júl. 29. 19:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem egy barátnőmhöz viszik. Ő adja le a rendeléseimet is. Én pedig bemegyek érte és kész. :)
2011. júl. 29. 19:27
 3/7 hot_kiss ***** válasza:

Nem igazán.

Az AVONnak az a lényege, hogy egy ismerősödön keresztül rendelhetsz sminktermékeket, aki saját magától függően kedvezményt is adhat.

2011. júl. 29. 19:35
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm, de én a tanácsadónőtől rendelek, neki ide kellene hoznia, nem?
2011. júl. 29. 19:42
 5/7 hot_kiss ***** válasza:

Semmi nem kötelezi arra, hogy elvigye neked, ez pusztán kedvesség vagy szükség kérdése.

Anyum is AVON Tanácsadónő és a legtöbben eljönnek, de van akinek elviszi.

2011. júl. 29. 19:44
 6/7 A kérdező kommentje:
aha, akkor inkább boltba megyek. Mert ha odaadják a katalógust, akkor valami mindig megtetszik, aztán örökké rendelek, ki tudja mikor jön meg, meg hogy elhozzák-e vagy nem. (Most épp a vagy nem van.) Aztán ha meg betoppannak, vagy van nálam annyi pénz, vagy nincs.
2011. júl. 29. 19:57
 7/7 hot_kiss ***** válasza:
Talán érdeklődd meg, hogy mikor jön meg a rendelésed. Attól függ, hogy mikor adja fel a rendelést a Tanácsadónőd, de rendelés után a következő hét keddjén már ott a cucc.
2011. júl. 29. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!