11/18 anonim válasza:
Szépek lettek a ábaid, semmi baj velük! Megmondod hogy korrigáltattad őket? Nagyon fontos lenne,egy álmom válna valóra ha normális lábaim lehetnének, köszi!
12/18 anonim válasza:
Nekem is hasonló csak vékonyabbak :D
amúgy semmi bajuk
13/18 anonim válasza:
Tökre ugyanilyen lábaim vannak, talán icipicit vastagabb a combom. A tiéddel semmi bajom, az enyémet gyűlölöm...
14/18 A kérdező kommentje:
22:24-es, küldtem privát e-mailt!
2011. júl. 29. 23:16
15/18 A kérdező kommentje:
utolsó, ez mindenképp jó lecke akkor. én is utálom a lábaimat, de szinte biztos, hogy ha máson látnám, nekem se lenne vele semmi bajom...érdemes ezen elgondolkoznunk :-)
2011. júl. 29. 23:17
16/18 A kérdező kommentje:
21:48-as, ha érdekel, írok egy e-mailt, ha beállítod, hogy lehessen privátot küldeni neked. nem nagyon szeretnék itt reklámozni senkit.
2011. júl. 29. 23:19
18/18 A kérdező kommentje:
ilyesmi, mint ezen az oldalon, ha kicsit lejjebb mész, a képen a középső
térdig befelé görbülnek a lábaid, térdtől lefelé pedig kifelé, így adnak ki egy x-et
2011. júl. 29. 23:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!