A szobám falára rajzolnám fel Ville Valo-t, és nem tudom, melyik kép lenne jó erre a célra?
Figyelt kérdés
És szerintetek ha fekete-fehérben lenne a kép, hogy mutatna? Nekem ezek tetszenek pl:
[link] (cigi nélkül rajzolnám)
De vannak róla még jó képek, ha van olyan ami nektek valami miatt különleges, linkelnétek? (csak ilyen szexi képeket nem szeretnék, inkább valami "kulturáltat" :)) Köszi előre is nagyon! :)
2011. júl. 28. 17:46
1/7 A kérdező kommentje:
Meg pl olyan is lehetne, hogy az egész rajz fekete-fehér,csak a zöld szemét emelném ki. Húúúú, már el is képzeltem :)
2011. júl. 28. 17:48
4/7 anonim válasza:
szerelmem *.* :D falra szerintem is a 2. a legjobb, amúgy nekem az összes képen tetszik. :D
5/7 anonim válasza:
úúú látom jó az ízlésed! Énis szeretem Villét...
[link] szerintem ez a kép is jó lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!