"Cigánymágnes" vagyok! Miért van ez?! Másnak miért nem tetszem?
Figyelt kérdés
16 éves "enyhén" hungarista leányzo vagyok.. Egyszerűen öltözök, nem aza "r*banc style": farmer/fekete nadrág, tornacsuka/acélbetétes, fekete felső, málha. Van 2 ajakpc-m meg 1 fültágitom, kissé homokora alakom van (amit utálok), erösen sminkelem magam sötét szinekkel, néha szemüveget hordok.. Mégis miért pont NEKIK tetszem igy? Sztem pont nemkéne... :S2009. ápr. 6. 18:24
11/11 anonim válasza:
Egyrészt a cigány mindenre rámozdul amin lyuk van. Másrészt lehet úgy vannak vele hogy szívesen megpakolnának egy hungaristát és ezzel együtt minden hungaristát és gárdistát magukénak tudnának.
Ezek ellenére én nem hinném hogy logikus magyarázat lenne a háttérben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!