31/41 anonim 

válasza:

Szerintem igenis jol nezel ki, jol all a fulcsi, hajad se tul rovid, es kifejezetten tetszik az oltozkodesed is! De tenleg jobb azert ha nem fogsz elszalni magadtol, mert az kisse taszito neha. Amugy elozo hozzaszolasod, hogy a Szerelem, szex kategoriaba kellett volna kitegyed, hat sztem igen lehet tobb valaszt kaptal volna, de nagyon gagyikat. 16/L
32/41 A kérdező kommentje:
tekintetem máskor se különbözik nagyon xD
az a fürdő fala :D
am kitettem oda is D:
2011. júl. 26. 23:12
34/41 anonim 

válasza:

Ez nektek jól néz ki?Édes istenem..gondolom 13-16 közöttiek írták.
bandzsa vagy
vasággyal 20kg
feltehetőleg nem idén barnultál
beképzelt műmájer kis kecseg vagy
a dumád szar,de te nyilván azt hiszed kurvämenő vagy
egy jó pasi nem itt kezdődik :)
35/41 anonim 

válasza:

meg mindig jobb, mint az sp vagy a fluor tomi félék. :)
36/41 anonim 

válasza:

énis ki akarom magam tenni, de felismernek XD
37/41 anonim 

válasza:

hat a stilusok nagyon de nagyon nem tetszik, a fulbevalod sem, es biztos elvagy szalva magadtol, ehh hogy honnan tudom, ezekbol a hulye dumaidbol hogy "szurnalak"meg satobbi
a hajad telleg rovid, de nah igy a az osszkep jo , stilusaban egesz jo, jo az arcszerkezeted, de nekem nem jossz be ,egyaltalan
38/41 anonim 

válasza:

OFF:nem azt kérdezte hogy szerintetek milyen a viselkedésem,hanem hogy hogynézki. nem kell mindenkiben a hibát keresnii.. ti jobbak vagytok?! akkor tegyétek ki magatok. amugy nekem tetszik a stílusod, a hajad tényleg lehetne hoszabb kicsit, de szerintem ígyis helyes vagy.:DDD 15/L
39/41 anonim 

válasza:

Sztem jó a hajad is meg a fülcsid is...;) és a "tekinteted" nekem bejön :DD cuki :P helyeske vagy :P:$$
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!