21/26 anonim válasza:
Kedves utolsó előtti. Márpedig igenis gonoszságból írtad. Nem versenyre megy a kérdező egyszerüen csak magának csinálta.
22/26 anonim válasza:
te már csk tudod, h én miért írtam.
véleményt akart a Kérdező, azt h tetszik-e.
körmözöm 1 ideje és csk elmondtam, mit gondolok, mire kellene jobban odafigyelni!
semmi rosszindulat nem volt benne!
ezt csk azért írom,h tiszta legyen a lelkiismeretem, de nem tudom, h te most mi gyanusítgatsz, h dee márpedig én gonosz vagyok. :)
nyuuugiii, szúúúszááá
23/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mégegyszer mindenkinek a jót és a rosszat is!Azt én is tudom hogy nem tökéletesek, de nekem tetszenek, eddig ez sikerült szerintem a legjobban, és azért tettem fel a kérdést, mert kiváncsi voltam másoknak hogy tetszik.Valakinek tetszik, valakinek nem, ez van. Azért a többségnek tetszett, és ennek örülök is.Direkt ilyen közeli képet tettem fel, hogy jól lássátok. De itt egy kicsit messzebbi is, ezen nem annyira látszanak a hibák, vagy de? [link] az alső kezemen sokkal jobb, itt látszik.. :)
2011. júl. 27. 15:08
26/26 anonim válasza:
Nagyon szépek a körmeid! Ügyes vagy és kreatív! :)
u.i.: Az vesse rád az első követ, akinek mindig minden körme egyforma hosszú és alakú és még tökéletes tud bal kézzel is mintákat rajzolni (amennyiben jobb kezes! :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!