1/13 anonim válasza:
Nem rossz,csak a köröm teteje nem mindenhol egyforma formájú...
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nagyon örülök hogy tetszik! :)
Első válaszoló: tudom hogy nem egyforma a körmöm teteje, kockára szerettem volna, de néhány letört, azért szerencsére messzebről nem látszik :)
Itt egy másik, ezt is én készitettem:
www/nemkutya.com/www/wp-content/db.php
És most ilyen:
Ezekre is várom a véleményeket! :))
2011. jún. 6. 20:56
6/13 anonim válasza:
Nem rossz, bár közelről azért ne mutogasd, kicsit egyenletlen meg néhol úgy látom belekaptál. De nem rossz, én se tudok jobbat. :D
Viszont a mintát lehet lelopom ha egyszer még hosszú körmöm lesz. :D Vagy átszerkesztem valahogy rövidre...
7/13 anonim válasza:
Hú nagyon tetszik, kreatív vagy! Erre mondják hogy egyszerű de nagyszerű :)
A másik kettőt már én megcsináltam de amit a kérdésbe tettél nekem is újdonság :)
9/13 anonim válasza:
A szabadszél nagyon nem egyforma, és ez rontja az összhatást, de nem rossz.
10/13 anonim válasza:
Pontozzatok le de szerintem én ilyen szinten kb 10 évesen csináltam anyukám körmét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!