Katica. kérdése:
158,2cm vagyok, nő, és 52 kg. SZERINTETEk szükségem avn Lefogyásra, ha igen mennyire?
Figyelt kérdés
2011. júl. 26. 15:40
1/11 Smartguy86 válasza:
2/11 anonim válasza:
Képet..,
Egyébként a barátnőm hasonló paraméterekkel bír (16) és egyáltalán nem tartom "kövérnek".. talán annyi még kell is.:D
3/11 anonim válasza:
,2 - biztos?:P
Amúgy 4-5kg-t szerintem ledobhatsz (bár nekem a vékonyak jönnek be) De ez attól is függ, hogy izom/háj.
4/11 anonim válasza:
Nem mondod hogy ilyen pontosan tudod h 158,2 cm:D Ez nagyon kemény:D:D
Én 165 cm-hez vagyok 52 kg és 28 éves nő vagyok. Nem vagyok sovány, csak nőiesen karcsú, mint Scarlett Johanson.
5/11 anonim válasza:
Az 52 szerintem akármilyen alacsony valaki nem lehet sok.
50 kiló alatt nem egézsséges lenni senkinek sem (nyilván felnöttekről vagy közel felnőttekről van szó)
7/11 anonim válasza:
ha nem 12 éves vagy semmi mellel, semmi csípővel, akkor egyáltalán nem sok, sőt, még akkor sem nagyon, ha az vagy.
8/11 anonim válasza:
há figyeljééé mán !
ha nem akkarsz anorex lenni akkor jó súlyba vagyol.
amúgy az pont jó. de ezt csak képpel lehetne eldönteni.
9/11 anonim válasza:
hát, barátnőm 162 centihez 50 kilonak mondja magát, az igazságot nemtudni pontosan :) tény hogy pont jó :)) nemhinném hogy neked fogynod kéne, ő is ha már fogyna eltünne, szóval nem kell szerintem :)
10/11 anonim válasza:
Szerintem egy grammot sem kell fogynod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!