A nők a magas vagy az alacsony férfiakat szeretik jobban?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 5. 21:37
11/27 anonim válasza:
Normális testalkatút. Ne legyen alacsony, az nemjó... Ha már választani kell inkább magas
12/27 anonim válasza:
imádom a magas pasikat, de legyen arányos a testével.
13/27 anonim válasza:
Én személy szerint, csak a magasabb férfira tudok felnézni minden szempontból! Nem szeretném a hónom alatt ütögetni a fejét, mint anyuci a kicsi fiának:-)
14/27 anonim válasza:
Hát őszintén, vannak jó kép alacsony pasik, de szerintem idétlen, ha egy 170 cm-s nőnek le kell gugolnija, hogy csókolózzanak , de viszont, ha a pasi ereszkedik le egy kicsit az mindennapi látvány.
Én jobban szeretem, ha egy kicsit a fiú a magasabb.
15/27 anonim válasza:
Magas vagyok, 176 cm, így szeretek felnézni a férfire, aki mellettem áll. Természetesen legyen magasabb nálam. : )
17/27 anonim válasza:
Én kifejezetten szeretem az alacsonyabb pasikat. Ha nagyon "fel kell nézni" egy férfira, az engem zavar.Mellesleg megjegyzem, hogy igaz a mondás, miszerint kis ember nagy bottal jár. És ez nem elhanyagolható... :)
18/27 anonim válasza:
Alacsonyabbak.
Eddigi tapasztalataim szerint átlagosan figyelmesebbek, hiszen nem fél-egy fejjel fölötted tornyosulnak. Jó az, ha kb. egy magasságban van a szemetek. A lehajolás szimbolikus, metakommunikációs jelentőséggel is bír...
Egyszer egy iszonyat kedves 165 körüli srác azt mondta, örül hogy nem magas, mert így könnyebben tud puszit adni a lányoknak. :)
peace
19/27 anonim válasza:
Hát én azt mondom, ha lehet nálam magasabb legyen, de azért nem kell 2 méteresnek lennie :D 163 vagyok, szóval azért nem kell olyan nagyot nőni :D
20/27 anonim válasza:
hát tény h néha sajnálom, h majd180 centi vagyok mikor meglátok egy guszta csávót akihez lekéne hajolnom h megcsókoljam, de az igaz szerelem eljövetelekor ez nem lehet akadály. amúgy persze jobb szeretem a magasabbakat, vszínű ez azért van mer az ember lánya nem akarja magát nagy darabnak érezni a pasija mellett, meg hát a védelem, az odabújás, naszal ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!