Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen műkörmöt válasszak?

Milyen műkörmöt válasszak?

Figyelt kérdés

Melyik a legpraktikusabb? Melyik tart a legtovább? Eddig nekem az épített zselé tűnik a legjobbnak,de nem tudom eldönteni.

Egyszerű,rövidebb,lekerekített műkörmöt szeretnék,milyen árban vannak ezek? Mennyi idő amíg elkészül?

( A körmöm átlagos,rövid de erős ha ez fontos itt )

Köszi a válaszokat!

2011. júl. 25. 19:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Én most csináltattam 2 hete zseléset, és mindegyik körmöm alá bement a levegő, majd elrepedezett, az egyik körmöm meg már le is esett... 4700 Ft volt!
2011. júl. 25. 19:58
 2/4 hot_kiss ***** válasza:

Ne rémisszen meg az első válaszoló, csak rossz műkörmösnél volt.

Én is az épített zselére voksolok, nekem ez vált be a legjobban.

Szerintem neked a mandula alakú köröm való, nekem is ez tetszik a legjobban.

Ezen az oldalon találsz nagyon szépeket, egy helyi profi oldala:

[link]

2011. júl. 25. 20:45
 3/4 hot_kiss ***** válasza:

Egyébként körülbelül úgy egy hónap az, amíg fent tud lenni, mert addigra már lenő, de ez attól is függ, mennyire vigyázol rá és mennyire jól dolgozik a körmösöd.

Kb. 2 - 2 és fél óra és itt felénk 4000 egy műköröm.

2011. júl. 25. 20:47
 4/4 anonim ***** válasza:
szia az épített porcelán a legtartósabb,de lehet egyébként vegyesen is elkészíteni,nekem most olyan van hogy a körmösöm feltett egy átlátszó porcelán réteget majd arra húzta rá a színváltós zselét,de én általában csak porcelánost szoktam csináltatni és több mint egy hónapig is bírja bármiféle levegősödés nélkül(de az a körmöd hosszától is függ),a körmöd hiába erős mert a műköröm úgy is megfogja puhítani(mert nem kap levegőt) hiába tesz a körmös mindenfélét rá,az én körmöm ált 2 óra alatt kész van és 2700Ft körül mozog(minta és kő is van rajta)
2011. júl. 25. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!