Milyen az alakom? Képpel
2011. júl. 25. 17:01
11/23 anonim válasza:
Akkor nincs probléma remélem megfogadod a rejtett tanácsom, ha ne adj isten már csinálnád akkor sok sikert! :) ne feledd, rendes kaja és edzés nélkül nincs fejlődés. Ahol meg te vagy jelenleg baromi könnyű szép eredményt elérni. Fektess nagy hangsúlyt a lábakon kívül a törzset merevítő izmokra is, hiszen anélkül nincs nagy súlyos guggolás! Sőt egészséges test sem :)
12/23 anonim válasza:
Szép bár kicsit gyerekes (nem rossz értelemben véve) ,fog ez még alakulni pláne ha te is formázod egy kicsit.
13/23 hot_kiss válasza:
Nem bántásból, de hány éves vagy 13?
14/23 anonim válasza:
jo lábaid vannak de az ilyen bugyikat hanyagold:S
15/23 A kérdező kommentje:
Fruits Punch Samurai- KÖszi a tanácsokat :)
A többieknek is köszi a válaszokat :D
2011. júl. 25. 17:32
17/23 anonim válasza:
Szerintem jó így az alakod,a bugyiddal sincs gond ha neked ez tetszik :D
18/23 A kérdező kommentje:
:D
2011. júl. 25. 17:38
20/23 anonim válasza:
A lábad nagyon ékony és szerintem nem is nőies,de ha 13 körül vagy akkor ok.A hasaddal nincs gond,de az izmostól messze van.
ja és az a bugyi...felejtsd el szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!